среда, 15. март 2017.

SUSRETI ENIGMATA U SUBOTICI

Naredni Susreti enigmata Srbije održaće se od 18. do 20. avgusta u Subotici

10 коментара:

Slavko Bovan је рекао...

EKK se sprema za Susrete. Koliko ćemo imati takmičarskih ekipa još se ne zna, ali biće ih!

IlijaO је рекао...

Lani, na povratku iz Kikinde, ja i Josip posjetismo Suboticu ( i Palić)! Tko bi rekao da ćemo i ove godine opet tamo u posjete!

Slavko Bovan је рекао...

Ja znam neke članove EKK koji su studirali u Subotici :)

Dragiša је рекао...

Valjda bi takvi trebali doći!
Počinju pripreme!

Svetlana је рекао...

A meni je nešto poznata slika, ali ne znam otkuda. :D

Slavko Bovan је рекао...

Da, Idemo u Suboticu (isto kao što smo išli u Vranje, Valjevo, Čačak, Bihać, Široki Brijeg...). TIO će pratiti objave vezane za SES u Subotici. Odoh da smislim naslov za taj serijal napisa.

Gojko је рекао...

Eh,Subotica,neko uradi i anagramni rebus:sat u boci...Prva,zvaničnija,objavljena pjesma bila mi je u brošuri MI MLADI,u Subotici,u maju 1982.g.U sklopu muzičkog festivala bio je i festival poezije.Uslov bi da nemate preko 27 godina i da pošaljete tri pjesme na temu mladi.Od oko 9oo prispjelih radova njih 5o se našlo u pomenutoj brošuri(koju,eto,imam) među kojima i moja pjesma Moji vršnjaci.Od nas 5o pozvali su po jedng autora iz svake republike.Eto,ispred BiH i ja tamo bih.Prvi put sam negdje poslao pjesmu i prošla je,bio sam baš iznenađen,prijatno.Na promociji brošure su nas baš lijepo primili,noćili smo na Paliću...itd...itd..prije 35 proljeća to bi...na početku Eh...i na kraju...Eh...

Slavko Bovan је рекао...

Subotica jeste za mnoge daleko (sjevernije nema dalje), ali dobro je saobraćajno povezana. Vjerujem da će biti i nekog izleta na Palić.

Nedjeljko Nedić је рекао...

Termin mi odgovara. Vjerojatno dolazim.

Бранислав Никић је рекао...

Ако све буде како треба, ето и Никића у Суботици.