недеља, 3. март 2013.

ASOCIJACIJE (45)

Autori: Miloš i Ognjen Bovan

15 коментара:

  1. Анониман3. март 2013. 12:31

    OKO
    "zmijsko oko","rosarhov test","stakleno oko","macije oko - katadiopter"???

    ОдговориИзбриши
  2. Zaboravio sam da se potpišem. Rešavač je N. Petkovski

    ОдговориИзбриши
  3. Da (na nepotpisane odgovore ne odgovaram)

    Druga slika -mrlja

    ОдговориИзбриши
  4. Izvinjavam se,nisam znala za to pravilo,sledeci put se potpisujem.Jaca

    ОдговориИзбриши
  5. Kakav "N.Petkovski",zaboravio da se potpise???? :) Aman,pa ja ga resih,al' se ne potpisah,nisam znala za ta "pravila".E,cime se sve ljudi sluze. :)

    ОдговориИзбриши
  6. Nije da šibamo sve one koji se ne potpisuju, ali zbog lakše konverzacije, ne bi bilo loše staviti potpis (ne iziskuje prevelik napor).

    Jedino, popis jeste obavezan ispod tekstova u kojima se iznosi mišljenje, stav, kritika, pohvala isl.

    Dešava se da anonimusi daju sebi za pravo da ubace neprimjerene komentare.

    Juče je neko (ja znam ko!) HRABRO napisao jedan neukusan komentarčić i onda "hrabro" propustio da se potpiše. Srećom, bio sam "u kancelariji" te sam to proslijedio u korpu. (Da je stajao potpis, ne bih dirao komentar)

    ОдговориИзбриши
  7. Sad će Nikola da objasni postupak.
    Mene je upozorio da namjerava da izvede "diverziju" :)

    ОдговориИзбриши
  8. Primljeno k' znanju...Gospodine "N.Petkovski",nije lepo kititi se tudjim perjem. :)To za "mrlju" i "rosarhov test" sam se dvoumila,ipak asocijacije su jasne!

    ОдговориИзбриши
  9. Ne bih da govorim u Nikolino ime (ali cijela akcija mi je poznata) te znam da mu namjera nije bila da prisvoji odgovor).

    Javiće se Nikola!

    ОдговориИзбриши
  10. U krajnjem slucaju,trebala bih mu se zahvalit',jer da se on nije oglasio,Vi ne bi ste odgovorili na moj anonimni dogovor. :)))))

    ОдговориИзбриши
  11. Malo sam bio odsutan, pa nisam video da je otišlo podosta komentara.

    Tačno je da NISAM ja rešavač asocijacije. Pošto se na ovim blogovima pojavio uljez koji ne potpisuje svoje komentare, a često zna biti nepristojan, odlučio sam da napišem da SAM ja rešavač i da će proradaiti ljudska sujeta i da će se nepotpisani sigurno javiti da ga "upoznamo" i da će protestovati što se kitim njegovim perjem. I eto finta je upalila, PRAVI rešavač se javio i protestovao. Dakle anonimni (ovoga puta) rešavač se javio i eto "upoznali" smo Jacu. Ne kitim se Jacinim perjem, nego smo videli Jacina perja. Nema ljutnje.

    Svi koji prate ovaj blog sigurno su više puta pročitali kritike upućene anonimcima što se ne potpisuju i da domaćin bloga neće odgovarati na nepotpisane komentare, a po potrebi će ih i brisati ako prevrše osnovne norme pristojnosti.

    Nadam se da je Jaci došlo srce na mestu i da je razumela stvar.

    ОдговориИзбриши
  12. Vidis,malo si u krivu,nisi upalio ni uz pomoc gurke.Taj "anonimus"- NISAM JA!Igrom slucaja,naleteh na ovaj vas problem sa "nepotpisivacima".Od skora sam ovde i nisam toku dogadjaja...Ja sam dama i nije moj nivo da budem nepristojna...Mogla sam i lazno da se predstavim,al' vidis NISAM.Moje ime jeste Jaca i odnedavno sam gospodina Bovana dodala i u prijatelje na FB,gde smo imali par prepiski,gde mi je cak pomogao u resevanju nekih "dilema".On verovatno sad zna ko sam...a Tebi zelim srecu u trazenju tog "negativca" i srecu u borbi protiv vetrenjaca.Puno pozdrava od Jace! :)

    ОдговориИзбриши
  13. Sve je pod kontrolom.

    Jaca je slučajno "nastradala" ni kriva ni dužna.

    Bilježimo da je uspješno rješila jednu zagonetku, svi joj želimo dobrodošlicu u ovo veselo društvo i idemo dalje (zaboravljamo) prethodnu prepisku :)

    ОдговориИзбриши
  14. Bre, bre, koje nepotrebne žestine. Ja uopšte NISAM rekao da je Jaca taj uljez anonimus. Napisao sam, ako se zna dobro pročitati: "dakle anonimni ovoga puta ..." (znači NE SVAKI PUTA) "...rešavač se javio i eto upoznali smo Jacu". Provokacija je bila namenjena zluradom anonimusu koji "teroriše" blog(ove), ali se na bačenu udicu "upecala" pogrešna riba.

    Poštovana damo, niste znali moju nameru kad sam "prisvojio" vaše rešenje, ali je umesno bilo da se nakon kompletnog objašnjenja nasmejete (naravno ako ste ga shvatili). Ostavite vetrenjače nekome drugome, ja nisam Don Kihot.

    Pozdravljam i ja vas i smejte se. Smeh je zdravlje, žučne reakcije su štetne po zdravlju, naročito za ten (stvaraju bore)

    ОдговориИзбриши
  15. Pardon. Dok sam pisao gornju poruku, stigla poruka od Slavka. Potpuno se slažem, pozdravljam i ja novu nam drugaricu na blogu, želim joj dobrodošlicu i neka shvati da je na ovom blogu pola stvari anigmatika, pola stvari humor.

    ОдговориИзбриши