понедељак, 6. мај 2013.

ENIGMATSKA KOLONIJA

Kao što je i najavljeno ovogodišnja petnaesta po redu Enigmatska kolonija, tradicionalna manifestacija ED "Dr Đorđe Natošević", biće održana u Somboru od 21.-23. juna
Za smeštaj učesnicima "Kolonije" na raspolaganju su dvokrevetne sobe u prenoćištu Gerontološkog centra. Sve sobe su sa kupatilom. U sastavu prenoćišta su restoran i bar. Restoran se sastoji iz velike sale kapaciteta 140 mesta i male sale kapaciteta 40 mesta. Dopunski sadržaj obuhvata salu za rekreaciju u kojoj se organizuje fitnes, sala za stoni tenis i vlastiti parking prostor. 
Cena ukupnog aranžmana za vreme trajanja "Kolonije" je 2900,00 dinara (oko 27 eura)
Aranžman obuhvata: 2 puna pansiona, osiguranje i boravišnu taksu.
Za učesnike "Kolonije" koji će koristiti samo jedan pansion cena je 1450,00 dinara. 
Program XV "Enigmatske kolonije" objavićemo u narednom periodu. 
I ove godine pored takmičenja u "Naslovnjacima", super-kvizovci, rešavanju zagonetaka i "obaveznog" sastavljanja zagonetaka učesnika manifestacije, očekuje vas mnogo pozitivne energije i nezaboravnog druženja.
U okviru "Kolonije" biće dodeljene nagrade najuspešnijim učesnicima 2. Prvenstva Srbije u enigmatici, koje organizuje EK "Piramida" iz Novog Sada.
Koorganizator ovogodišnje manifestacije za područje Hrvatske je Zagonetački klub "Zakos" iz Osijeka (info Josip Dubrović). 
Obavezna poseta "Restorančiću" i izlet do Apatina ili Bezdana su takođe deo aktivnosti koji vas očekuju tokom "Kolonije".

1 коментар: