четвртак, 1. мај 2014.

PREPORUKA

Mladen Marković preporučuje, a ja preporučujem ono što Mladen preporučuje :)
Vidi: OVDE

10 коментара:

  1. Ilija Đurković1. мај 2014. 17:02

    Jedva čekam da vidim kako izgleda časopis. Srećan sam da ću se u njemu naći kao autor sa ostalim kolegama. Puno sreće Sretenu u uređivanju "Marba"!

    ОдговориИзбриши
  2. Kao saradnik, i ja sam dobio svoj besplatan primerak. Evo ko su autori u 48. broju (zapravo prvom, nakon serije izlaženja bez urednika!).

    Sreten Perić (urednik), Novo Zekić i Mladen Marković (članovi redakcije!), Jovan Novaković, Branko Milovanović i moja malenkost - to su autori zastupljeni sa više radova.

    Dejan Minić ima jednu stranicu sa rebusima, Voja Dodevski stranicu za najmlađe, a sa po jednim radom su redom:

    Milutin Tepšić (kvadrat 8x8), Ljubo Drakulić (ukrštenica 8x26), Marko Marković (anagramna ispunjaljka), Mihajlo Petrović (ukrštenica 1+2), Slavko Bovan (anagram), i Ilija Đurković (spuneristički rebus).

    Za 20-ak dana trebalo bi da izađe i "Veliki Marbo" (list sa 100 stranica).

    ОдговориИзбриши
  3. I ja preporučujem. Ja se raspisao, a ni video nisam uput da je to i na blogu "Enigmagika". Dobro, dao sam i malo dopunjene informacije :)

    ОдговориИзбриши
  4. Nek' je sa srećom!

    Ja još nisam dobio primerak, nadam se da ću uskoro:)

    ОдговориИзбриши
  5. Dragi Sretenw!
    Cestitam...Vidim da su sve dobri saradnici.
    A sto se tice velikog "Marba", molim te da ne koriastite više radove Udruženja "Vuk Karadzic". Ako ima boga dosta je bilo. I zadnji broj je skoro ceo sa nasim radovima.
    Neka "Marbo" bude svoj i nov.. Pozdrav...

    ОдговориИзбриши
  6. Gosoodine Jovičiću, to nije do Perića već do gazde. Ko zna koliko je samo mojih a i svih drugih autora imalo ponovljenih sastava u tom listu. Ovo sada će biti samo novi radovi!

    ОдговориИзбриши
  7. Meni ne preostaje ništa drugo nego da zamolim Sretena da mi ostavlja / nabavlja ili kako već može brojeve koje će on uređivati.

    ОдговориИзбриши
  8. Анониман2. мај 2014. 14:39

    Ovaj put dao sam gazdi drugu šansu, pošto sam već jednom bio u ovoj ulozi. Da ne volim ovo što radim ne bih se ni prihvatio ponovo istog posla.
    Radojice i pre sam skretao pažnju da nije u redu ponavljati stare radove, ali tu je samo stvar dobre volje. Posle mog prvog prestanka uređivanja (2007)gazda je izdao 19 brojeva Velikog Marba i 15 brojeva Marba plus. Valjda mu je konačno došlo da to nije pravi put i da ljudi neće da rešavaju već jednom rešavane radove. Od sada će, kao što reče Rešad, biti samo novi radovi, a dinamika je da Marbo izlazi dvomesečno, a Marbo plus svaki mesec.
    Jovane, budi bez brige, ja bih ti i bez tvog javljanja ostavljao po jedan primerak.
    Lozničanin

    ОдговориИзбриши