понедељак, 5. мај 2014.

ŠTA ŠTAMPA ŠTAMPA (21)





Boris Rašeta: "TV rašetanje". "Novosti", XV, 750, 31 – Zagreb, 2. V. 2014.

(prilog: Jovan Nedić)

5 коментара:

  1. Legendarni Bordo!
    U Osijeku je posljednji put boravio 10. XII. 2013. godine na zatvaranju Izložbe filmskih plakata Alfreda Lehnera, koja je bila otvorena od 29. XI. u Galeriji Kazamat u Tvrđi i koju su organizirali osječka Udruge ljubitelja stripova "StripOs" i njezin agilni predsjednik, stripolog Željko Gašić. Tu priliku Bordo nije propustio, a da se ne sretne bar s nekim članovima Zagonetačkog kluba "Osijek"...

    ОдговориИзбриши
  2. Kao dijete 1963-1965. čitao sam njegove stripove iz serije "Mendo Mendović" u zagrebačkom "Plavom vjesniku". Epizodu "Povratak", za koju je sam napisao i scenario, kao i epizode "Toreador", "U zoološkom vrtu" i "Osveta", čitao sam ponovo u knjizi "Mendo Mendović i drugi stripovi" (2010).

    ОдговориИзбриши
  3. Bordo je, podsjećam, bio i na Susretima enigmata Srbije u Kikindi...

    ОдговориИзбриши
  4. Hvala Jovane na dopunama, ali i na tome što obezbjeđuješ materijal za ovu rubriku.

    ОдговориИзбриши
  5. Ovo je baš zgodna rubrika: čitajući naiđeš na nešto što ti se sviđa ili ti je zanimljivo, a usto ima veze s enigmatikom ili jezikom. I da to ne bi izrezivao i čuvao u nekoj fascikli, ladici, svesci itd., lijepo ga skeniraš i pošalješ Slavko. On ga objavi pa ga mogu čitati i drugi koji imaju slične interese.

    ОдговориИзбриши