четвртак, 19. јун 2014.

ERO I JOŠ TROJICA ERA

Zagreb 15.06.2014.
Eroteke (229 1/2)
Pošto mi pojedinci nisu vjerovali da su ONO mlade i vrlo mlade nade hercegovačke enigmatike, evo još jedne slike kršnih mladića iz najljepšeg kraja Balkana. Na slici su Čovjek Sa Knjigom (članska karta broj 1), Nevenko Majstor Velikih Bjelina Soldo (članska karta broj 4), Petar Hercegovac u Zagrebu Grubišić (članska karta broj 2) i Željko Džems Veseljak Jedan i Jedini Marinović (članska karta bez broja). Prva trojka su osnivači EK "Ero" dok je četvrti veliko pojačanje u prvom mini-prelaznom roku (negdje 1985-1986). Kada smo čuli za njegov blistavi razvojni put ka vrhunskoj enigmatici, klub je obustavio sve redovne aktivnosti i posvetio se samo jednom cilju - Učlaniti legendu Ilićke, Cimske, Rodočke i Podhumske enigmatike u naš mladi, ali perspektivni klub. (Doduše, ubrzo nakon učlanjenja, bila je zakazana vanredna skupština sa jednom tačkom dnevnog reda: "Treba li isključiti Marinovića iz kluba?", ali to nije tema ovog priloga).
PS. Na slici se vidi još jedan Hercegovac kako prolazi automobilom, ali on nije bitan za ovaj izvještaj.


14 коментара:

  1. Ova polu-Eroteka je samo najava za sledeći nastavak iz Zagreba. Ako stignem večeras kasno (ili sutra) nastavljam da opisivanjem. Stigao sam do teme "Po jutru se dan poznaje" (Nedjelja 15.06. prije podne).

    Imam sada nekih neodložnih obaveza pa neću stići odmah da pišem.

    ОдговориИзбриши
  2. Stižu mi dojave da ima pojedninačnih negodovanja povodom mog pisanja. Zasad se ne to ne osvrćem. Dok ima makar 3-4 ljudi koji ma se dopada šta i kako pišem ja ću pisati. Dakle, ne bi mi loše došla podrška od makar 3 čitaoca (Nevenko se ne računa) pa da zašiljim olovku.

    ОдговориИзбриши
  3. Ako budem pisao, jedino mogu obećati da ću i dalje nastaviti da se šalim i zabavljam. Ne, neću nikoga nazivati pogrdnim imenima, a i zašto bih?

    ОдговориИзбриши
  4. Dodajte ovoj četvorici kršnih momaka još jednog nevisokog i neteškog Baranjca i jednog kršnog Dalmatinca i probajte zamisliti kako su svi oni stali u JEDAN auto i odvezli se od "Europe" do Jaruna!

    ОдговориИзбриши
  5. Drugim riječima, ja sam za nastavak "eroteka"...

    ОдговориИзбриши
  6. Usput, ovu sliku nisam ja snimio, a nisam ni vidio kad je snimana.

    ОдговориИзбриши
  7. U narednom nastavku "Eroteke" bi trebalo da bude riječi i o tom prevozu do Jaruna.

    ОдговориИзбриши
  8. U narednoj turi mi smo bolje prošli: Ilija, Nedjeljko Nedić sa sinom i ja.

    ОдговориИзбриши
  9. Samo ti Slavko nastavi da pišeš. Ovo je tako dobro i interesantno napisano da se zapitam da li sam sve to i doživio, živopisnije je nego uživo... :)

    ОдговориИзбриши
  10. Da, Urugvaj - Engleska bi trebalo da bude dobra utakmica. Gledam TV, pišem na blogu i radim neke mrske skandinavke (ovo zadnje je u znak pozdrava Dejanu).

    Ne smijem da prognoziram rezultat. Sinoć sam mnooooogooo pogriješio sa Španijom.

    ОдговориИзбриши