четвртак, 26. јун 2014.

SOZAH

Sutra u Kraljevici počinje SOZAH. Svim učesnicima i organizatorima želim uspešne rezultate i još bolju zabavu. Očekujem izveštaje!

10 коментара:

  1. odranije poznata destinacija! Nadam se da ćemo se vidjeti tamo!

    ОдговориИзбриши
  2. Nažalost, ove godine moram ovo da preskočim. S nestrpljenjem očekujem fotografije i izvještaje.

    ОдговориИзбриши
  3. Đizus! Pa mora bar netko doći"sa te strane".Ponijet ću hrpu iskoristivog materijala,(pogotovo za imenjaka crnogorskog). A bio je pripremljen još za Sombor!
    Malo šale, dakako-uz žal!

    ОдговориИзбриши
  4. Ilija, opštepoznata je činjenica da bih rado učestvovao na SVAKOM skupu enigmata, kada god postoji ikakva šansa za to. Ipak, obaveze ponekad onemoguće moje planove. Daklem, od onih 6 planiranih skupova već sam preskočio Skupštinu Nove Zagonetke i SOZAH. Nadam se da ću uspjeti da stignem na Dan enigmatike u Širokom Brijegu (9.avgusta) i SES (Bor, krajem avgusta).

    ОдговориИзбриши
  5. Takođe, u mom rokovniku je zapisan i Osijek 07.07. i sada mi je to prioritet koji valja realizovati.

    ОдговориИзбриши
  6. Ma u redu je- kao da ja to ne shvaćam- želje jedno,mogućnosti drugo,a život nosi svoje! Bit će dakle mnoštvo prilika- jer ja sam za sva druženja! I ne pati me je li to ovo što dolazi,pa Osijek,Široki Brijeg(tamo bih volio ići-i vjerojatno hoću) Bor, etc...

    ОдговориИзбриши
  7. Ilija Đurković26. јун 2014. 22:16

    Nažalost, ni ja se ne mogu pojaviti na SOZAH-u, iako bih to volio više d svega. Želim svim učesnicima prijatan boravak i uspješno takmičenje!
    Imenjače, čuvaj taj materijal, hvala ti što si me se sjetio!

    ОдговориИзбриши
  8. Pa tebi i jest kao bio namijenjen imenjače, al te nisam namjerno spominjao, da si , kao, ne umisliš !(šala-dakako).Pozdrav,svakako!

    ОдговориИзбриши