уторак, 8. јул 2014.

NOSTALGIJA (255)

Žarko Đokić, Miroslav Lazarević, Miodrag Tošić, Zoran Milunović, Slobodan Jovanović, Snežana Bajić, Miroslav Cvetković, Danijela Milunović i Kaica Đorđević.

Miroslav Cvetković, Danijela Milunović i Kaica Đorđević
Piše: Miroslav Cvetković
Sredinom jula 2005. godine, povodom izlaska 100-tog broja enigmatskog lista "Osmosmerka", direktor izdavačkog preduzeća "UNA PRESS" Slobodan Jovanović, organizovao je prigodno druženje u restoranu "Bosna" u Beogradu. Pozvani su svi saradnici, a velika većina se odazvala i prisustvovala svečanom ručku. Pored direktora firme prisustvovali su i Snežana Bajić, urednica enigmatskih listova i ljubića, Miroslav Cvetković, urednik enigmatike i sekretarica firme Dragana (nije na fotografijama). Od saradnika su prisustvovali: Kaica Đorđević, Miodrag Tošić, Žarko Đokić, Miroslav Lazarević i Zoran i Danijela Milunović. Nekoliko sati prijatnog druženja je brzo prošlo, a na kraju su svi saradnici dobili poklon - zlatnik.
Krajem prošle godine planirano je slično okupljanje povodom izlaska 200-tog broja istog enigmatskog lista, ali zbog krize u izdavaštvu do njega nije došlo.

9 коментара:

Belirac је рекао...

Ovakve izvještaje bi trebalo objaviti o svim enigmatskim okupljanjima, malima ili velikima. Neka ostane trage!

Belirac је рекао...

Bilo bi, naravno, korisno znati i tačan datum.

Slavko Bovan је рекао...

Rado ću objaviti SVE ovakve izveštaje.

Slavko Bovan је рекао...

Jovane, za mene nema MALIH enigmatskih skupova. Svi susreti su važni.

Миле Јанковић је рекао...

Ajde Miroslave, daj taj datum pa da Belirac konačno kompletira ove podatke, to će mu mnogo znači u neznam čemu ili ničemu.

Slavko Bovan је рекао...

Ni ja ne znam da li Miroslav zna tačan datum, ali znam da se "ne znam" piše odvojeno. Doduše, to ne bih potencirao da Mile već nekoliko puta ne pokušava da "zametne kavgu sa Jovanom" (ničim izazvan).
Malo tupljenja i u ovom postu nije na odmet, čisto da sačuvam reputaciju :)

Миле Јанковић је рекао...

Samo tupi.

Slavko Bovan је рекао...

Ovdje se valja osvrnuti i na poklon. Zlatnik?!
Lijep gest.

Miroslav Cvetković је рекао...

Da - svi su bili prijatno iznenađeni. Ali... to su neka prošla vremena.