субота, 10. јануар 2015.

NEVENKOV ANAGRAM

U najnovijoj "Kvizorami" objavljen je anagram Nevenka Solde sa Memorijala Pavle-Libran koji je odlukom žirija zauzeo treće mesto. Kao što vidite, Nevenko je 40 slova iz postavke uklopio u svega 3 reči, a uz to je sastavio odličan anagram. Bravo!

4 коментара:

  1. Hajde sada listom da pohvalite Nevenka, a usput ako se sjetite da pohvalite i moju grafičku obradu, možete se osvrnuti i na to :)

    ОдговориИзбриши
  2. HRVATSKA- DVADESET OSMA ČLANICA EUROPSKE UNIJE

    ОдговориИзбриши
  3. Rijetko viđeno da postavka ima manje riječi od rješanja, i to od 40 slova. Svaka čast Nevenko!

    ОдговориИзбриши
  4. Premetaljkaški pothvat koji zaslužuje divljenje a pohvala i za grafičku obradu! Ne po nagovoru ili sugestiji nego zbog dojma koji je ostavila na mene, a bogami, i zbog umjetničkog dojma zbog usklađenih boja neba i kišobrana, hlača i tla, kao i patikama na kojoj se ne vidi marka.(Ha-ha)!
    Da- to je i bila zadana tema ovog memorijala, a prvo mjesto (po meni -zasluženo) odnio je anagram: SAD SRCE SLAVI A DOMOVINA ČEKA TRENUTKE USPJEHA ! Autora ćemo objaviti sukladno željama interesenata,(valjda se neće nasrditi što mu , bez njegovog znanja i privole reklamiram rad!) Bilo kako bilo, premetaljka vrijedna pažnje i divljenja!

    ОдговориИзбриши