недеља, 22. март 2015.

KOMPLETIRANA DOKUMENTACIJA

Pre nekoliko minuta upućena je Vladimiru Šariću, sekretaru ESS, potrebna dokumentacija za prijem EK "Kikinda u Enigmatski savez Srbije.
Poslato:
1.Osnivački akt EK „Kikinda“
2. Zapisnik sa Osnivačke skupštine
3.Kopija spiska osnivača sa potpisima (20 osnivača)
4. Statut EK „Kikinda“
5. Odluku o imeneovanju zastupnika (Zlatan Pupezin)
6. Odluku o imenovanju zastupnika (Slavko Bovan)

U propratnom dopisu navedeno je da će naš predstavnik u predsedništvu ESS biti Zlatan Pupezin, te da će članarina biti uplaćena odmah po prijemu u ESS. Trenutno je na spisku 12 članova koji uplaćuju po 300 dinara za ESS, a sutra će biti na tom spisku najmanje 13 članova. Nekoliko članova je umesto članarine uplatilo donaciju za tekuće troškove EKK.

11 коментара:

  1. Pošto mi je u opisu "radnog mjesta" vođenje prepiske i evidencija članstva, mogu da kažem da je trenutno na spsku članova 29 imena i prezimena.

    ОдговориИзбриши
  2. U četvrtak smo Zlatan i ja imali jedan brzi sastanak, nakon onog teksta u Kikindskim novinama. Zlatan reče da su mu dvojica sugrađana kazali da im je žao što nisu stigli na osnivačku skupštinu i takmičenje.
    Dakle, biće prilike da se članstvo proširi prilikom narednih takmičenja.

    ОдговориИзбриши
  3. Članstvo u klubu se može zasnovati na osobni zahtjev bilo kada, dovoljno je imati volju i malo vremena! Čemu čekati takmičenja?

    ОдговориИзбриши
  4. Treba da podneseš zahtev Predsedniku ESS-a Miloradu Živaniću, on bi ti odmah udario "mur na tur", to jest verifikao Vaš zahtev i primio Vas u ESS, a ne da podnosiš zahtev nama PUČISTIMA, jer mi imamo sada mnogo važnija posla (registracija u APR), a ne da raspravljamo o fantomskim klubovima. Podnesi zahev u APR, pa se registruj, ako ti se bas toliko registruje klub.

    ОдговориИзбриши
  5. Danas me na Trgu presrela ekipa RT Vojvodina. Hoće da prave prilog o EK "Kikinda". Jedva ih ubedih da ne snimaju odmah. Obećah da ću ih zvati kada budemo imali narednu akciju. Treba malo razgoditi sa ovim pojavljivanjima u medijima.

    ОдговориИзбриши
  6. Mile, ako nisi zapazio ja znam neki red, i toga se držim.
    Ovakvi dopisi i zahtevi se šalju sekretaru jer je on zadužen za prepisku. Dalje će ići po proceduri, makar se nadam da će ići po proceduri.

    (O fantomskim klubovima bi se moglo raspravljati. Ima tu dosta materijala)

    ОдговориИзбриши
  7. Vidim da znaš red, ignorišeš AJ, a podržavaš MŽ, pa je onda logično da i zahtev uputiš MŽ. Mi i onako imamo sada mnogo drugih problema, od preregistracije, pečata (koji tvoj kompanjon neće da vrati), (ne)saradnja sa Alo Razbibrigom (vidim juče MŽ opet vratio u impresum ESS, izgleda više se ne zna šta radite), i sada još da razmatramo Vaš zahtev za učlanjenje u ESS. Kao da je to sada (u ovoj situaciji) od jako bitne važnosti, da li ćete biti članovi danas ili za mesec-dva-tri dana.
    Ništa nemoj da brineš, sve će ići po proceduri.
    Samo sam ti dao savet da registruješ klub u APR (šta je tu loše i čudno), jer ovako bez registracije i niste klub.

    ОдговориИзбриши
  8. Danas su počeli razgovori sa šest (od 16) kikindskih osnovnih školama oko organizovanja enigmatskih takmičenja učenika. Prosvetari ovih dana imaju pametnija posla od enigmatskih takmičenja, ali na meni je bilo da im (u ime EK "Kikinda") ponudim saradnju. Bićete obavešteni o razvoju situacije.

    ОдговориИзбриши
  9. Анониман23. март 2015. 16:36

    Kakav je to klub ako nije registrovan u APR-u?
    pravnik

    ОдговориИзбриши
  10. Poštovani pravniče, pročitajte statut ESS pa ćete dobiti odgovor na Vaše pitanje.

    ОдговориИзбриши