понедељак, 1. јун 2015.

NAJAVA TURNIRA



Memorijal Z. Jurkovića – Mihovljan 2015.

Piše: Ivan Čotić
Obavijest najavljenim  ( i onima drugima ) natjecateljima i sucu!
Kako smo najavili na enigmatskim susretima na Uni, ovogodišnja kvizovka,  Memorijal  Z. Jurkovića  -  Mihovljan 2015. Održat ćemo posljednjeg vikenda mjeseca lipnja, dakle  27. i 28 lipnja 2015. godine. Mjesto događanja, kao i obično posljednjih godina, Vinska kuća Turk u Vučetincu.
Kako sam stalno na terenu, možda malo kasnim, ali evo detalja:
Sastanak sudionika u subotu, 27. Lipnja  2015. do 9,00 sati u hotelu Park u Čakovcu. Zajednički odlazak u Vučkovec, u Vinsku kuću Turk. Smještaj  - izvlačenje natjecateljskih brojeva – dogovori  i  početak. Pravila igre u osnovama kao i na Uni. Prije samog natjecanja utvrdit ćemo glavne točke. Subota cijeli dan, te nedjelja prije podne, predviđeni su za natjecanje. Poslije nedjeljnog ručka slijedi proglašenje pobjednika. Nije predviđen ''švicarac'', osim ako se drugačije ne dogovorimo.
Cijena kao i prošlih godina, dakle cca 400 Kn za cijeli aranžman.
VAŽNO!
Zbog rezervacije smještaja molim sve da se prijave do kraja ovog tjedna. U Vinskoj kući je,  vjerovali ili ne, sve veća gužva, ali za nas se mjesta nađe, no nije u redu da rezerviramo pa ne dođemo, a sobe su ostale prazne jer su drugi gosti odbijeni. Hvala na razumijevanju!!
Molim sve da ovu obavijest proslijede dalje, svima koji je možda nisu dobili.

VIDIMO SE!!

Нема коментара:

Постави коментар