среда, 22. јул 2015.

JOVANOVA SKANDINAVKA

Alo, danas

9 коментара:

  1. Анониман22. јул 2015. 11:27

    кишобран, одиграти, различак, н, матура, елас, нин, летина, о, ики, орар, јаков, нг, ен, дивертисман, конституанта, с, оливерајежина,в, нато, илегала, амок, већ, њ, ан, чивутин, фесови, радетодоровић, тоналитет, соц, ата, ученик, јаз, мвг, ракијаши, а, бора, насећи, бд, уранак, уљара, радишаурошевић, ецати, махараџа.
    Никола

    ОдговориИзбриши
  2. Dok sam bio na Zlatiboru (10-17. VII.) svaki dan sam kupovao tabloid "Alo!" No, moja ukrštenica na red je došla tek 22. juna. Nadam se da mi je sekretar EKK-a kupio primjerak!

    ОдговориИзбриши
  3. Jovane, ja ću ti sačuvati kompletan ALO.

    ОдговориИзбриши
  4. Interesantno da je Jovan napisao ˝tabloid˝, a ne ˝dnevne novine˝, što je apsolutno tačno. Barem su sada ukrštenice kvalitetne:) Lepo je i to što se širi krug saradnika.

    Mišo, imaš li kakve povratne informacije od ljudi iz ˝Alo˝-a da li su dosad zadovoljni ovim autorskim ukrštenicama?

    ОдговориИзбриши
  5. "Alo" je već nabavljen (jutros) za Jovana.
    Mišo, nije loše da za Jovana obezbijedimo dva primjerka.

    ОдговориИзбриши
  6. Zahvaljujem i Miši i Slavku, a Miši i na objavi ukrštenice. Dugo već nisam ništa objavio u nekim srbijanskim novinama.

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман22. јул 2015. 18:22

    Autorska, pa ispade Rade Todorovic, gde ga samo nadje, pa u bazi... ovo je automatika

    ОдговориИзбриши
  8. Meni ovo izgleda kao sasvim normalna ukrštenica, ni mnogo dobra, ni mnogo loša, ni lakša, ni teža od mojih. Iz nekih svojih razloga se i ja radujem objavljivanju.

    ОдговориИзбриши
  9. Anonimni komentator je, ako sam dobro shvatio, htio reći da sam se ja samo potpisao na ukrštenicu objavljenu u tabloidu "Alo!", a da ju je sastavio neki kompjuterski program. Pošto sam se više puta izjašnjavao protiv toga da se na ukrštenice i druge zagonetke sastavljene kompjuterom potpisuje onaj ko im nije autor, moram ovdje napomenuti da anonimac ne piše istinu. Ja ni nemam alate za automatsko sastavljanje ukrštenica, ali se - naravno - koristim Guglom i Vikipedijom. A do Radeta Todorovića se lako dolazi baš preko njih: Rade Todorović.

    ОдговориИзбриши