субота, 19. септембар 2015.

ANAGRAMIRANJE (1901)

Autor: Luka Pavičić

9 коментара:

  1. Iskombinovao sam DAMIR BRAUN, ali ne znam da li postoji neko u svetu muzike sa tim imenom. Na Googleu ima na slici jedan Damir Braun kako peva pred mikrofonom, pa možda je on.

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam bio daleko. A ne znam ni ovog Damira Urbana, pa mi je svejedno :):):)

    ОдговориИзбриши
  3. Damir Urban je tačno.
    Ne preporučuje se googlanje dok se igramo anagramiranja :)

    ОдговориИзбриши
  4. To rade amateri! ( malo zlobe). A samo 10 slova!

    ОдговориИзбриши
  5. Ej, zlobni IlijaO :):):), taman da je bilo samo jedno slovo, kad ne znam ccoveka ni Google ne pomazze. Amater??? Pa da! Ja nisam profesionalac kao neki iz podruccja gde je sada invazija izbeglica :):):)

    ОдговориИзбриши
  6. A ja kao MUDAR RABIN, neću ništa reći, kao RADIM BRANU a RAD MI BURAN !
    ( Ma, Nikola- umrtvila nam se konverzacija, pa rekoh, da pripalim malo , a ovo amater ...sori). Ne sumnjam ja u tvoje sposobnosti!Pozz. Dolaziš li u Valjevo?

    ОдговориИзбриши

  7. Ma, ja sam se shalio, vidish smajlije, meni enigmatika uvek ide sa humorom i drago mi je sto nasha konverzacija shiri pozitivnu energiju i raspolozenje. Uopshte se ne ljutim, volim peckanje i kontrapeckanje sve u cilju da se nasmejemo, a mislim da to vrlo umeshno radimo.

    Za Valjevo, teshko. Ove godine sam finansijski vrlo tanak, jer smo imali dosta troshkova oko finishiranja finalizacije cerkine kuce i njenog useljenja u nju, a ima jos dosta da se uradi, shto takodje koshta. Uzeli smo i kredit, pa sada malo vishe stezemo kajish. Valjevo bi me kostalo (put i boravak) oko 150 eura, shto mi je u ovom trenutku malo mnogo. Ali nikad se ne zna ...

    Shto ne bacish malo pogled na Jovanov blog i asocijacije. Ljubici treba pomoc, ne moze sama.

    ОдговориИзбриши