среда, 16. септембар 2015.

IDEMO U VALJEVO (7)



Piše Voja Dodevski
Od danas su članovi Organizacionog odbora 15. Susreta enigmata Srbije počeli sa malo jačom propagandom, kako bi se žitelji Valjeva i okoline upoznali sa Susretima, i uopšte sa enigmatikom koja je ovih mesecima mnogo više prisutna na ovim prostorima. 
U ranim jutarnjim časovima, posetili smo jednu od lokalnih TV stanica TV PLUS (na njihov poziv ). U kratkom vremenu (oko 20 min.) uspeli smo  da ispričamo nešto više o 15. Susretima, enigmatici uopšte, a naravno da smo pomenuli i neke vrsne enigmate koji nisu iz Valjeva. (pomenut je Slavko Bovan, Miroslav Cvetković ...). Ova TV stanica će informisati gradjane oko svih naših aktivnosti, kao i na dane Susreta.

U međuvremenu smo dobili poziv za razgovor na Radio Valjevu , još jednoj TV stanici kao i regionalnom listu . 
Potrudićemo se da posle Susreta pribavimo sve snimljene materijale i novine u kojima budu zabeleženi 15. Susreti enigmata Srbije.
:

5 коментара:

  1. Propagiranje Susreta u medijima je vrlo, vrlo važno. Pohvala!

    Zahvaljujem na pominjanju. Nadam se da ste me pomenuli po dobrom :)))

    ОдговориИзбриши
  2. Pomenut je neclan ESS-a, zanimljivo, trebali ste pomenuti i lopova.

    ОдговориИзбриши
  3. Nije se razgovaralo o članovima ESS-a nego o enigmatskom blogu ili sajtu na kojima se pise o enigmatici.

    ОдговориИзбриши
  4. Ipak smo tamo pričali samo o dobrim stvarima u enigmatici, a loše ... ostavimo za neki drugi put.

    ОдговориИзбриши
  5. Da se i ja zahvalim na afirmativnom pominjanu u toj emisiji. Neću ni ove godine učestvovati na SES, ali to ne znači da ću omalovažavati trud Valjevaca da ih, najbolje što mogu, pripreme i realizuju. Lično poznajem većinu Valjevskih enigmata, a sa Rašom sam proveo osam dana na putu kojim je išao Vuk Karadžić (u organizaciji "Eureke"), dok sam sa Vladanom Zarićem proveo dve nedelje u hotelu u Rakovici i u Kući Velikog Brata na snimanju kviza "Uzmi ili ostavi". Cenim doprinos koji su dali i daju enigmatici Voja, Milosav i Velibor... Ostale, nažalost, ne poznajem. Pozdrav!

    ОдговориИзбриши