понедељак, 5. октобар 2015.

DAN POSLE

Direktno uključenje u "studio" u Valjevu
Prva jutarnja kafa ispijana bez žurbe posle nekoliko meseci. Ipak, kafa je ispijana iz šolja koje podsećaju na Susrete.
Na slici Dragica i Voja Dodevski

5 коментара:

  1. Nakon prospavane noći i slijeganja dojmova i kao što obećah domaćinima-pohvala i zahvala njima za uložen trud i brigu o svim sudionicima susreta. Postaviše, bogami, visoke standarde domaćinstva. Sad je red na drugima da to dohvate . Mislim da svi(čast izuzecima) dijele moje mišljenje. Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  2. Još jednom veliko hvala Porodici Dodevski, ali i svim Valjevcima, na izuzetnoj gostoljubivosti i dobroj organizaciji!
    Srdačan pozdrav iz Beograda

    ОдговориИзбриши
  3. Bilo je planirano da organizatorima poklonimo tri šolje (Spremili smo poklone bez obzira na plasman koji ostvarimo). Sve šolje koje sam donio su "planule" (vlada velio interesovanje). Šolje (i majice) sam morao prvo uručiti ljudima koji dolaze iz daleka, a neće biti prilike makar godinu dana da se ponovo sretnemo.
    Šolje i majice izrađujem(o) u ciklusima jer nam je budžet tanak, a bogami je tanak i budžet sekretara koji se do sada, po ovom pitanju, često mašao za džep.

    Biće i šolja, biće i majica, a biće još štošta.

    ОдговориИзбриши
  4. Ne znam da li ću uspjeti da novi kontigent šolja uradim do "Dana ludaje". Ima šanse, ali ne mogu da obećam.

    ОдговориИзбриши
  5. Iskrena zahvalnost prodicama Dodevski i Marjanović i ostalim Valjevcima na srdačnom prijemu i gostoljubivosti tokom susreta, to se ne zaboravlja!

    ОдговориИзбриши