понедељак, 19. октобар 2015.

FOTOGRAFIJE SA SES-A

U muzeju
Zajednička fotografija (većina učesnika)


Piše: Jovan Nedić
Na moju fejsbuk-stranicu postavio sam 18. oktobra 2015. godine 11 fotoalbuma s fotografijama snimljenima na 15. Susretima enigmata Srbije, održanima od 2 do 4. oktobra u Hotelu "Narcis" u Valjevu. Na tom skupu snimio sam preko 300 fotografija. Nakon što sam izbacio slične i one koje nisu uspjele, preostalo je 245 snimaka. Do njih se može doći preko donjih linkova. Moj FB-profil je otvoren, što znači da do tih fotoalbuma može doći svako ko ima FB-profil i ko je prijavljen na Facebook, a ko nema svoj FB-profil, može ga vrlo lako otvoriti (makar samo da vidi fotografije koje ga zanimaju).
Fotografije se mogu pregledavati ili za svoje potrebe kopirati na neki svoj uređaj ili nekomercijalno izrađivati papirne verzije. Može ih se i nekomercijalno objavljivati u novinama ili knjigama, ali uz napomenu ko ih je snimio i uz obavještavanje autora gdje su objavljene. Za objavljivanje na enigmatskim blogovima potrebno je zatražiti dozvolu od autora fotografija.

13 коментара:

  1. ¨Moj FB-profil je otvoren, što znači da do tih fotoalbuma može doći svako ko ima FB-profil i ko je prijavljen na Facebook, a ko nema svoj FB-profil, može ga vrlo lako otvoriti (makar samo da vidi fotografije koje ga zanimaju).¨

    Nažalost, mnogi ljudi, poput mene, imaju averziju prema društvenim mrežama. Mogu ja da otvorim taj profil, ali neću, tako da su mi te slike nedostupne. Ponuđen - k'o počašćen:)

    Pretpostavljam da se na tim slikama vide ova ˝neprijatna dešavanja˝, a nikako lepa druženja i beskrajni razgovori, razmena knjiga i časopisa, osmesi i zadovoljstvo učesnika itd.

    ОдговориИзбриши
  2. FB-Profil nije otvoren, već zatvoren.

    ОдговориИзбриши
  3. Do fotoalbuma postavljenih na FB-stranicu Mirovne grupe Oaza može doći i onaj ko nije prijavljen na FB. Do onih na mojoj FB-stranici može se, bar koliko ja znam, doći samo uz prethodnu prijavu na FB. Više bih volio da nema nikakvog ograničenja, ali ne znam kako se to i da li se to može postići. Ako neko zna, neka mi javi.

    ОдговориИзбриши
  4. Na slikama se, po mom mišljenju, vidi jedno stvarno dobro druženje i prijateljska atmosfera, a tako je i bilo. Zahvala organizatorima i onim učesnicima koji su tome doprinijeli.

    ОдговориИзбриши
  5. Hvala fotografu na divnim fotografijama! Da se možemo podsjetiti na ovo nezaboravno druženje!

    ОдговориИзбриши
  6. Slažem se da je u Valjevu bilo dobro! Biće još nekih fotografija iz valjeva koje je napravio Dejan (a i ja sam pomalo škljocao).

    ОдговориИзбриши
  7. Dobro da je foto-dokumentirano! Dalje ne bih! Vidi li tko jednu veliku nelogičnost gledajući ama baš sve fotografije?

    ОдговориИзбриши
  8. One koji su došli do ovih fotografija molim da se upišu kroz komentare. U Valjevu su me brojni kolege pitali za slike, ja sam obećao da će biti postavljene na internet, ali se više ne mogu sjetiti s kim sam sve o tome razgovarao i šta sam kome obećao. Ne bih htio nikoga zakinuti i niti bih volio da neko pomisli da obećanje nisam htio izvršiti.

    ОдговориИзбриши
  9. Javlja mi se e-mailom Predrag Krstić, sin Anice Milošev, s porukom da je pronašao slike na kojima je njegova majka.

    ОдговориИзбриши
  10. IlijaO, možda da daš savjet DejanuM kako se pregledavaju slike na Facebooku kad nemaš profil na njemu...:)

    ОдговориИзбриши
  11. He-he, Jovane ( i Dejane)! Zato mi ima kćerka!

    ОдговориИзбриши
  12. E baš sam na to mislio. Još samo da vidimo ima li naš dobri Krsta načina da vidi slike iz Valjeva?

    ОдговориИзбриши