петак, 4. новембар 2016.

REBUSANJE (2393)


10 коментара:

  1. NAKUPI NAM A--- ---- , još kad bih znao koja je ova cura.

    ОдговориИзбриши
  2. Aha! GAJTAN ANA KUPI NAMA

    hvala Dejane!

    ОдговориИзбриши
  3. Džaba mi Dejanova pomoć kad me Ilija sačekao u zasedi!

    ОдговориИзбриши
  4. E, moj inspektore!
    Znao sam ja to odmah, ali sam htio ispasti kolegijalan!

    ОдговориИзбриши
  5. Samo neka je veselo. Ovaj rebus stiga danas pa je bilo normalno da danas i ide kao reagovanje. "Nastradao" je moj planirani rebus koji je pretumban za 11.11.

    ОдговориИзбриши
  6. Da, da, kolega inspektore, vrlo kolegijalno. Rebus objavljen u 16,00, kažeš da si znao rešenje odmah, pa čekao da ja potražim pomoć u 17,07, pomoć stigla u 17,44, a ti odmah u 17,52, vrlo kolegijalno, napisao rešenje meni tik ispred nosa. Ha-ha-ha, tako čine prave kolege, ko će koga ako neće svoj svoga, ha-ha-ha. Zaslužio si ti jedan gajtan, da znaš. :):):)

    ОдговориИзбриши
  7. Pa da, odmah nakon pomoći.
    A tako iskusnom starom liscu, kao Tebi, osam minuta prednosti je ipak previše.

    ОдговориИзбриши
  8. Nisam ja ni imao tih 8 minuta prednisti, čak nisam ni znao da je Dejan dao pomoć (ja sam tražio pomoć u 17,07) i napustio Slavkov blog. Šarao sam po svim drugim blogovima koje posećujem, naročito Jovanov u Igri anagrama i Banetov sa rebusima, pa kad sam se kasnije vratio na Slavkov blog, vidim stigla pomoć čak u 17,44, pronašao tu Gajtanu nekoliko postova niže, ODMAH rešio i poslao rešenje. E u međuvremenu si i ti bio prisutan na blogu, iskoristio pomoć, pa ti je trebalo čitavih 8 minuta da upišeš rešenje. ha-ha-ha-ha. Ali postoji neka čudna koincidencija među nama dvoma. Mnogo puta smo prisutni na isti blog istovremeno i istovremeno rešavamo zadatak. Nekoliko puta si bio za dlaku brži od mene u pisanju rešenja Verovatno zato što je Privlaka bliža i Kikindi i Požarevcu, nego Skopje, pa tvoja poruka stigne brže, ha-ha-ha. Nema veze, važno je (što kaže Slavko) da ovaj blog (pored ostalog) služi i za uveseljavanje ljudi. I tu smo na istoj frekvenciji.

    ОдговориИзбриши