среда, 4. септембар 2019.

ENIGMATSKI DANI LUDAJE (ŽIRIRANJE)


U toku je žiriranje radova pristiglih na konkurs Enigmatski Dani ludaje 2019. Nakon sortiranja skandinavki, anagrama i rebusa (HVALA SUPERVIZORIMA!), svi radovi koji su prošli „sito i rešeto“ su šifrovani i poslati kolegama za koje se nadamo da će SVI da se odazovu našem pozivu i pomognu nam da što objektivnije odaberemo najbolje. Članove žirija smo pažljivo birali, te očekujemo objektivne i nepristrasne ocene. U konkurenciji je 35 skandinavki, 50 anagrama i 54 rebusa. Svi enigmati koje je EKK predvidio za članove žirija već su dobili liste za žiriranje, a rok za žiriranje je 07.09.2019. do 12 sati.

3 коментара:

  1. Ako neko ima želju da se upiše na listu sudija, potrebno je da se javi na jednu od adresa sa ovog bloga. Svaki pojedinačni slučaj pažljivo ćemo razmotriti.

    ОдговориИзбриши
  2. Stigli prvi glasovi (za anagrame), a stigla potvrda od četvorice sudija da su se "bacili na posao". Do kraja glasanja neću objavljivati imena sudija/glasača jer je predviđeno da niko (osim "nadležnih") ne zna ko su sudije. Garantujem da ćete svi biti zadovoljni sastavom sudijskog vijeća. Kada prođe rok za glasanje sve će biti objavljeno, što bi se čisto narodnim jezikom kazalo - sve će biti transparentno.

    ОдговориИзбриши
  3. Žiriranje teče po planu, sudije vrlo ozbiljno pristupaju poslu (ZAHVALJUJEM!). Najmarljiviji su ocjenjivači skandinavki. Na tabelama je vrlo zanimljivo.

    ОдговориИзбриши