понедељак, 11. мај 2020.

ACTA AENIGMATICA (111)



"ČVOROVE" ENIGMALIJE (1)



Sačuvao: Jovan Nedić

9 коментара:

  1. Naljepnica, preslikač, kalendar, lupa, značke, bedž. Ima li još neko sve to?

    ОдговориИзбриши
  2. Ima još toga! Ali nema popratnog teksta!?

    ОдговориИзбриши
  3. Imam i ja, ali mnogo manje od Jovana. Kad stignem skenirat ću i poslati.

    ОдговориИзбриши
  4. Popratni tekst se čeka od Nekog Tipa :)

    ОдговориИзбриши
  5. Taj Neki Tip je lud ili ga je e-mail napravio ludim. Tekst je negdje zaglavio u bespućima internetskim. Putuje, putuje ... možda ga korona pojela ...

    ОдговориИзбриши
  6. Lijepo da je sačuvano! Imao sam kao dijete majicu s preslikačem... Preslikače je radio pokojni bjelovarski sitotiskar Kovarik kod kojega sam često bio u radionici s ocem. Uvijek me nekako privlačio taj miris sitotiskarskih boja.
    Danas ČVOR tiska majice samostalno modernom tehnologijom. U punoj boji. Pa tako eto gospodine što ste mi prvu križaljku objavili - dali ste mi ideju da u budućnosti otisnem neku "RETRO" ČVOR majicu.

    ОдговориИзбриши
  7. E pa onda uskoro očekujemo "Čvorove" retromajice...

    ОдговориИзбриши
  8. Vidim da je ova (111) objava vrlo popularna. Siguran sam da će vam sledeća (111a) biti još interesantnija. Budite tu u ponedjeljak u 19.00.

    ОдговориИзбриши
  9. Za ovu zbrku sa 111. nastavkom nije "kriv" autor članaka u rubrici "Acta aenigmatica", a nije mnogo kriv ni urednik. Naime, članak je, (t)ko zna kako i zašto, završio u urednikovom "spamu", a urednik rijetko provjerava neželjenu poštu jer mu se već nekoliko godina nije desilo da nešto zaluta na to mjesto. Ovih dana to se ipak dogodilo i to ne samo s člankom o "Čvorovim" enigmalijama...

    ОдговориИзбриши