Sažetak Iako se tako deklarira, za mascarpone ne možemo reći da je sir. Mascarpone je blijedo bijele boje poput vrhnja i guste konzistencije. Može poslužiti kao izvrsna zamjena za prekomasno vrhnje u slasticama i delikatesnim jelima. Također, poput poznatog sira mozzarelle i mascarpone se na području južne Italije ponekad izrađuje od bivoljeg mlijeka.
Dakle, valjalo bi ipak prelistati knjige za ovo PREKOMASAN.
Milane, mislim da nisi zapazio ovo u zagradi ispod anagrama (nisam ovo badava tu napisao). Nešto si mi se uspavao, jer sam zapazio da nisi bio budan prije dan-dva na jednom drugom nama omiljenom mjestu. Već sam se bio zabrinuo da ti je ONO promaklo. Pozdravljam te!
IlijaO, lijepo. Pozdravljam te!
Hajro, Dragiša je već po tom pitanju radio danas (Biće objavljeno za dan-dva). Pozdravljam te!
Posna krema
ОдговориИзбришиSANKAM PORE.
POSNA KREMA je dobar anagram od ...
ОдговориИзбришиАдминистратор блога је уклонио коментар.
ОдговориИзбришиRješenje je jedna riječ.
ОдговориИзбришиMASKARPONE, ne!
ОдговориИзбришиMaskarpone, da.
ОдговориИзбришиSlučajno sad nađoh na internetu:
ОдговориИзбришиSažetak
Iako se tako deklarira, za mascarpone ne možemo reći da je sir. Mascarpone je blijedo bijele boje poput vrhnja i guste konzistencije. Može poslužiti kao izvrsna zamjena za prekomasno vrhnje u slasticama i delikatesnim jelima. Također, poput poznatog sira mozzarelle i mascarpone se na području južne Italije ponekad izrađuje od bivoljeg mlijeka.
Dakle, valjalo bi ipak prelistati knjige za ovo PREKOMASAN.
Ako bi i bilo tako nešto moralo bi glasiti "prekomastan".
ОдговориИзбришиEbote, a ja si nešto zamislio: SPOMENARAK!
ОдговориИзбришиDruga zanimljiva riječ u ovom kontekstu - TIRAMISU
ОдговориИзбришиKONA SPREMA!
ОдговориИзбришиMilane, mislim da nisi zapazio ovo u zagradi ispod anagrama (nisam ovo badava tu napisao). Nešto si mi se uspavao, jer sam zapazio da nisi bio budan prije dan-dva na jednom drugom nama omiljenom mjestu. Već sam se bio zabrinuo da ti je ONO promaklo. Pozdravljam te!
ОдговориИзбришиIlijaO, lijepo. Pozdravljam te!
Hajro, Dragiša je već po tom pitanju radio danas (Biće objavljeno za dan-dva). Pozdravljam te!