субота, 18. јул 2020.

VREDAN POKLON

Poštaru se (skoro) uvek obradujem, ali pre pet minuta poštar me SILNO obradovao. Naime, od Krste Ivanova stigao mi je  neočekivan i vredan poklon, oficijelna majica Susreta enigmata Srbije koji su zakazani pa otkazani za avgust u Nišu. Velika zahvalnost Krsti (i Marjanu). Ovo se smešta među najvrednije enigmatske i okoenigmatske predmete koje čuvam. Posebno je bitno to što ovakvih majica ima ukupno pet. Vrlo sam veseo. Hvala još jednom. (Sad se valja odužiti na adekvatan način).

5 коментара:

  1. Naravno, odmah se javljaju materijalisti koji ne shvataju da čovjek može biti srećan i zbog (ili najprije zbog)nematerijalnih vrijednosti.

    ОдговориИзбриши
  2. Ovo odlaganje je "malo" poremetilo sklad - 20. Susreti - 2020 godina, ali nadajmo se da će 2021. biti bolja, pa makar se 20 i 21 baš i ne poklapaju :)

    ОдговориИзбриши
  3. "NIJE KOME JE REČENO, VEĆ KOME JE SUĐENO" - kaže naša narodna izreka.
    Pet probnih-pilot majica Marjan je trebao da uruči gradskim službama-ustanovama kojima se obraćao za pomoć 20. SES-a. Kako, na žalost, SES je otkazan, u dogovoru sa Marjanom, majice dobili kolege koji su izrazili želju da pomognu u vidu nagrada za najbolje takmičare. Majice su dobili: Miroslav Lazarević, Vladimir Šarić i Slavko Bovan. Preostale dve su za Marjana i našega mene. Majice sa prethodnih susreta čuvam, a tako ću i ovu.
    Pozdrav.

    ОдговориИзбриши