среда, 30. септембар 2020.

NEDJELJKOV LEKSIKON (1)





 

8 коментара:

  1. Zahvaljujem Nedjeljku što je dozvolio da objavim sve strane iz ove knjige. Nedjeljko je uradio veliki posao. Svaka čast!

    ОдговориИзбриши
  2. Vjerujem da će vam ovaj serijal objava biti interesantan, a očekujem i komentare (dopune podataka, lične priče o navedenim autorima, ...).

    ОдговориИзбриши
  3. ČESTITKA NEDJELJKU ZA IZDAJU JEDINSTVENE KNJIGE.

    ОдговориИзбриши
  4. Trebalo je imati vremena i strpljenja da se sve ti podaci sakupe, sve to lijepo posloži i na kraju odštampa na radost enigmata.

    Čestitam Nedjeljku na izuzetnom radu!

    ОдговориИзбриши
  5. Upravo sam dobio paket od Nedjeljka i u njemu i ovaj leksikon. Najlepše mu zahvaljujem i čestitam na ovom izdanju!

    ОдговориИзбриши
  6. I ja sam danas dobio Nedjeljkov paket sa 4 vredne knjige. Hvala mu. Svakako da mi je najviše pažnje privukao Leksikon o kolegama iz BiH. Neumornom Nedeljku želim svako dobro i još više sličnih enigmatskih izdanja. Srdačan pozdrav.

    ОдговориИзбриши
  7. Imao sam tu čast da se u Sarajevu i osobno upoznam sa Fadilom Abdurahmanovićem. Puno toga nam je bilo zajedničkog. Obojica smo imali iste hobije - enigmatiku i šahovske probleme (i ja sam se ranije bavio šahovskom kompozicijom kako se problemski šah popularno nazivao). A i struke su nam bile bliske - on je bio diplomirani inženjer građevine, a ja diplomirani inženjer arhitekture. Drago mi je da je još živ i ako ikako sazna za ovaj moj komentar, ja ga srdačno pozdravljam.

    ОдговориИзбриши
  8. Hvala vam na čestitkama. Nisam stigao svima poslati, ali hoću.

    ОдговориИзбриши