среда, 25. август 2021.

(NE)VAŽNO OBAVEŠTENJE

Prethodnih dana više enigmata me kontaktiralo na razne načine (mejlom, sms, telefonom, po glasniku/kuriru) da me "podstaknu" da komentarišem Brzeće (jer su sami nezadovoljni razvojem situacije, a posebno nedavnom javnom prepiskom, u kojoj je opet pomenut aksiom - Slavko je kriv za sve, a ostali su "na rane privijati").

Neću!

Aksiom je aksiom i ne treba ni pokušavati dokazati suprotno. Izvolite se  sami izjasniti tamo gde treba. Lepo se izljubite i izgrlite na Kopaoniku, konstatujte da je sve u najboljem redu, a mene i EKK ostavite na miru. Obavezno mi se javite sa lica mesta. (Ova poruka se ne odnosi na dvojicu dragih kolega s kojima uvek imam prijatan razgovor, a ove konkretne teme smo se u razgovoru dotakli samo uzgred. Poruka se odnosi na one koji me se sete samo u "kriznim situacijama").

4 коментара:

  1. Ne kontam. Je li ovo nešto što se tiče samo članova EKK ili svih posjetitelja tvoga bloga.

    ОдговориИзбриши
  2. Tiče se svih.
    Jeste TIO mjesto gdje se objavljuju SVI važni događaji i dešavanja, ali ne objavljujem BAŠ SVE. Poruka je za one koji bi da ispravljaju krive Drine preko mojih leđa i TIO.

    Čini mi se da (najčešće) dobro procjenim šta treba objaviti. Pratioci se ne bune mnogo i ne bune se često :)

    ОдговориИзбриши
  3. Željko, iz tvog komentara zaključujem da misliš da ovo /ne/važno obaveštenje nije trebalo ni objaviti. Možda si u pravu, ali popustilo mi "trpilo". Pardon, izvinite.

    ОдговориИзбриши
  4. Taman posla Slavko da trpiš nepravde ako si uvjeren da si ispravan, kao i većina članova tvoga kluba uostalom. Pravničkim rječnikom sve to mi se čini kao parnica s neizvjesnim rokom trajanja.
    U jedno sam potpuno siguran: ti, tvoja obitelj, tvoji bliski prijatelji i suradnici ste svojim mukotrpnim radom i odricanjem praćenim s velikim entuzijazmom učinili da se putem tvog bloga i kluba enigmatika i sve vezano za nju podigne na dosad neviđen nivo na ovim prostorima.
    Uostalom, kako očekivati da ti netko prizna uspjeh, ako istovremeno mora priznati svoj neuspjeh.
    O zavisti neću ni govoriti...

    ОдговориИзбриши