недеља, 5. септембар 2021.

OBAVEŠTENJE


EK "Kikinda" se priprema za Enigmatske Dane ludaje, a polako ulazimo u cajtnot. Predsedništvo EKK je u stalnom "telefonskom zasedanju" i prilagođavamo se situaciji (epidemiološke mere). Što se tiče enigmatskih događanja u subotu 11.09.2021. zasad je u planu jutarnje kafenisanje (tradicija) od 10 ili 10.30 (okupljanje učesnika i razgovori uz kafu) te od 12 sati u Kulturnom centru Skupština EKK, lagana enigmatska takmičenja (7. Otvoreno prenstvo Kikinde u rešavanju enigmatskih zadataka i 5. Otvoreno prvenstvo Kikinde u rešavanju sudokua/takmičenja se odžavaju paralelno) a kvizaši će imati Masters. Oko 15.30 ili 16.00 planiran je zajednički ručak).

Već je sasvim izvesno da do 11.09.2021. godine neće biti završeno žiriranje anagrama, rebusa i ukrštenica za EDL 2021. Još smo u fazi kontrole i sortiranja. Teoretski bi bilo moguće završiti žiriranje, ali ne bismo da zbrzamo. Bolje je malo odložiti nego omanuti u odabiru najboljih.

Molim sve koji će doći u Kikindu 11.septembra da mi se jave, kako bismo znali približan broj učesnika da možemo da se organizujemo (npr. ručak).

4 коментара:

  1. Ako ne računamo kvizaše, zasad su mi stigle četiri sigurne prijave dolazaka u Kikindu i 5 "verovatno".

    ОдговориИзбриши
  2. Ne čekajte zadnji momenat za prijavu da organizatori ne bi imali problem kako obezbediti mesto za astalom.

    ОдговориИзбриши
  3. Ručak će biti u Restoranu "Strajnić" (kod gradskog parka, sportskog centra Jezero i Doma učenika u kome su bili Susreti enigmata Srbije). Dakle, 5 minuta hoda od centra Kikinde.

    ОдговориИзбриши