уторак, 15. март 2022.

SINOĆ U TREBINJU

Dopisnička mreža TIO iz Hercegovine totalno je podbacila, te iz drugih izvora saznajem da je u kvizu u restoranu "Pivnica" pobedila ekipa "Drma mi srce" iz Gacka (slika).

4 коментара:

  1. Pokušaću, ukratko! Povratak kući uvijek iza ponoći!

    Pred Novu godinu počela je ta liga u "Pivnici Humsko", u starom gradu u Trebinju. Zamišljeno je da se održi 12 kola, svakog drugog ponedeljka. Mi smo se priključili od drugog kola i redovno učestvujemo, evo već pet kola. Bodovi se sabiraju, tako da će na kraju konačni pobjednik odnijeti novčanu nagradu. Ukratko, ekipe mogu brojati 3-6 članova, svaki član ekipe za učešće ubacuje 10km. Svi učesnici imaju piće dobrodošlice i domaći čips (uz kobasičice), a 1km od svakoga ide u novčani fond za glavnu nagradu. Prvo mjesto uvijek ima besplatno piće (i ostalo) u toku trajanja kviza, do objave rezultata, drugo mjesto osvaja veoma obilnu "Platu Humsko", a treći imaju besplatno učešće u sledećem kolu.

    Naši rezultati po kolima:
    2. kolo: 2. mjesto
    3. kolo: 2. mjesto
    4. kolo: 1. mjesto
    5. kolo: 4. mjesto
    6. kolo: 1. mjesto

    Nekoliko ekipa učestvuje od prvog kola, neke su odustale, neke došle kasnije, tako da uvijek ima 9-10 ekipa. U 5. kolu su se pojavile dvije nove, veoma jake ekipe (kažu!) i bacile nas na četvrto mjesto, ali smo uspjeli da vratimo pobjednički duh i pobijedimo, mada ne baš najzadovoljniji svojom igrom (može to još mnogo bolje). Teško ćemo doći do pobjede u konačnom plasmanu, zbog jednog izostanka, ali drugo mjesto nam ne smije pobjeći. Mislim da su pobjedu već obezbjedili "Ogradari" iz Trebinja, koji su konstantno u vrhu!
    Naravno, atmosfera, druženje i sportski duh na vrhunskom nivou!

    PS: Ime ekipe "DRMA MI SRCE" (bez SE)!
    DR i CE bi trebao biti ja, MA i SR je "moj zamjenik", statističar i inicijator našeg učešća MAtković SRđan, a MI početna slova imena našeg trećeg člana u 2. kolu MIloša Šupića, brucoša u Novom Sadu! Miloš je, zbog obaveza, morao otići, a uskočili su novi članovi Milimir (Guzina) i Igor (Stanić), čija se imena savršeno uklapaju u naziv ekipe! A položili su i prijemni!

    Do sledećeg kola, već u idući ponedeljak,

    Pozdrav!

    Dragiša

    ОдговориИзбриши
  2. Ilija Đurković15. март 2022. 10:35

    Čestitke Dragiši i ekipi!

    Da se pohvalim da i ja od skoro učestvujem u jednom (i jedinom) PUB kvizu u Podgorici. Ovaj kviz traje već 5-6 godina, nedavno sam slučajno saznao i na njihov poziv priključio se ekipi "El bastardos". Vjerovali ili ne, ovaj kviz okupi i do 45 ekipa sa 4-5 članova, pa se desi da bude prisutno i do 200 takmičara!

    ОдговориИзбриши
  3. Očigledno, zakazala i dopisnička mreža iz Crne Gore :)

    ОдговориИзбриши
  4. Cestitke Dragisi i Iliji! Zivjela enigmatika! Zdravo bili!

    ОдговориИзбриши