уторак, 11. април 2023.

NOVI POČETAK

 

Skupština HZS-a

U subotu 11.ožujka 2023.godine u hotelu Frankopan u Dugoj Resi, održana je zanoviteljska Skupština HZS-a. Skupštini je nazočilo 12 delegata iz 5 hrvatskih članica. Nakon utvrđivanja kvoruma jednoglasno je usvojen novi izmjenjeni i dopunjeni Statut HZS-a. Potom su izabrano nova tijela HZS-a:

Izvršni odbor: Ivan Čotić, Luka Pavičić, Sanda Reić Tomaš, Petar Štambuk, i Igor Šupica, Nadzorni odbor: Valter Kvalić, Zorica Radunić i Stjepan Varaždinac, i likvidatora Branislav Modrić

Izvršni odbor je za predsjednika izabrao Sandu Reić Tomaš, za zamjenika predsjednika Luku Pavičića, te za tajnika Petra Štambuka, dok je Zorica Radunić izabrana za predsjednika Nadzrornog odbora.

Navedene su organizacijske aktivnosti članica HZS-a. U lipnju Vazak organizira III. Feferon, a Dragalić će sudionike 39. SOZAH-a u listopadu ugostiti u Novoj Gradiški. Pplanirana je i organizacija III. Sudoku prvenstvo Hrvatske za srednje i osnovne škole.

Boživran nastavlja sa projektom ELQ Liga, koja se za sada u živo rješava na četiri lokacije: Split, Zagreb, Rijeka i Orahovica, a završnica ponajboljih je planirana za studeni u Dugoj Resi. Nadamo se da će ovaj projekt krenuti i u drugim sredinama, pa možda i iz granica Hrvatske.

Luka Pavičić

Нема коментара:

Постави коментар