среда, 4. октобар 2023.

ANAGRAMIRANJE (7252)

10 коментара:

  1. Onaj sa cvikerima je pokojni Toto Kotunjo, a ćelavi liči na Erosa Ramacotija.

    ОдговориИзбриши
  2. Jedino mi nije jasno šta će ovde (drugi sleva) Đuro Mornar.

    ОдговориИзбриши
  3. Sve tačno, samo prvi nije Kotunjo nego Andrea Bočeli, onda Adrijano Ćelentano, Rita Pavone, Sabrina Salerno, Milva, gosti iz inostranstva: Brendi Klark i Bora Drljača, pa Ana Oksa i Eros Ramacoti.

    ОдговориИзбриши
  4. Dobri anagrami.

    Kud ne prepoznah Sabrinu?! Kao što su se starije generacije delile na mikiste i đokiste, tako smo mi bili u fazonu da li više preferiramo Sabrinu ili Samantu Foks:)

    ОдговориИзбриши

  5. Одгонетке:

    АЛЕКСАНДАР САША ПОПОВИЋ; ЂОРЂЕ ДАВИД; ВИОЛЕТА ВИКИ МИЉКОВИЋ; СВЕТЛАНА ЦЕЦА РАЖНАТОВИЋ; СНЕЖАНА ЂУРИШИЋ; МАРИЈА ШЕРИФОВИЋ; ДРАГАН СТОЈКОВИЋ БОСАНАЦ; АНА БЕКУТА; АЛЕКСАНДАР МИЛИЋ МИЛИ

    ИЗВАНРЕДНО ПРЕЗЕНТИРАНО - ЧЕСТИТАМ МАНДРАКУ!

    Влашар

    ОдговориИзбриши
  6. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  7. Da, hvala Šariću.

    Gore smo se malo zezali, to su nažalost toliko poznate face da im imena upisujemo samo forme radi. Kad god odem na zabavne strane nekih dnevnih e-novina, obavezno na njih naletim... i tako već godinama (a tih njihovih pobednika ima na desetine, više ni Sale nema pojma ko mu je tu bio prvi, ko peti, ištancao je "zvezda" koliko nema ni cela Amerika).

    Zanimljiva je stvar da sam Đorđa Davida morao da izbacim iz knjige o Nadi Knežević. Ni izjavu nisam tražio, mada sam najlakše mogao da dođem do njega. Imam poglavlje koje se bave savremenim refleksijama Nadinog lika i dela i tu sam najpre citirao deo nekog njegovog intervjua gde protestuje protiv nadimka "srpska majka" koji žuti novinari kače ovoj Arkanovoj (a zapravo, ta sintagma ima vrlo gadnu konotaciju i mislim da joj pristaje, s obzirom na to da su pre nje tako zvali Milana Nedića i Dafinu Milanović). Kako god, Đorđe je to bukvalno shvatio, pa je naveo da su za njega srpske majke neke druge javne ličnosti, između ostalih Nada Knežević, a da ovu ne šljivi ni 2 %. Ona mu odbrusila, rekla da neće da se bavi propalim ličnostima i karijerama... i zahvaljujući pojavi koju zovemo ciganska posla, u roku od godinu dana postali najbolji drugari u ZG. Sad joj jede iz ruke, šeni, pezi, ničice pada... ali takav je Đole Nikolić, samozvani David, glumac bez filmografije koga znamo samo kao imitatora Dade Topića.

    ОдговориИзбриши