среда, 10. јануар 2024.

KONKURISALI SMO

Obaveštavam članstvo da smo danas završili prikupljanje potrebne dokumentacije i da smo predali sve traženo za Javni konkurs za sufinaniranje i finaniranje programa /projekata iz oblasti udruženja građana (konkurs Grada Kikinde) koji je raspisan 29.12.2023. godine (objavljen 30.12.). Ove godine rok je bio izuzetno kratak (ističe 12.01.2024. a raspisan je u vreme praznika (svega 6 radnih dana). Ipak, dobrom koordinacijom i organizacijom vaše predsedništvo je bilo na visini zadatka. Uspeli smo! Sada ostaje da čekamo.

3 коментара:

  1. Srećom, sekretar (stari lisac) prati sajt Grada Kikinde i u vreme praznika :)

    ОдговориИзбриши
  2. Sredinom decembra dopili smo potvrdu od Grada da je prošlogodišnji program EKK realizovan u skladu sa ugovorom te da su ispravno pravdana sva odobrena stredstva (57.000 dinara).

    ОдговориИзбриши
  3. 10.1.2024.
    Зашто су секретари, па још ако су и генерални, преузимали партије, удружења и државе у своје руке? Па управо зато што је и било све у њиховим рукама! Стална комуникација са чланством, преписка са савезницима и противницима, пристигле поруке и дојаве, архива, кадровање и паковање, органи принуде унутар организације... Свакодневни рад и припрема свих, поготову пресудних састанака и одлука. После расправе се пише записник који ће остати; опет - пише га и формулише (по своме) секретар. Проток порука и информација, финансије, тајне друштва (зато и јесте тајник), могућност уцењивања, све то зна и контролише само један човек - секретар. Остали знају само понешто и понеког. На све то, може да прави свој тим, и по ширини и по дубини, а да се то не примети. И кад дође час; ЈВЏ звани С, победи Бронштејна у савезу са Афелбаумом и Розенфелдом, па после и њих двојицу почисти... Итд. Наравоученије: Владари, чувајте се секретара!
    Ацо Јанковић.
    P.S.Ово нема везе са темом.

    ОдговориИзбриши