четвртак, 3. јануар 2013.

TAPŠANJE (19)

Danas rođendan slavi Vanja Tomašev iz Kikinde, jedan od najuspešnijih učesnika televizijskih kvizova u Srbiji (Ja bih ga svrstao u prvu trojku!). Član ekipe Kikinde koja je žarila i palila u televizijskom kvizu Serbia Open, četvorke koje je svom gradu donela titulu najjače kviz-ekipe i nagradu (20.000 evra) koja je utrošena u nabavku sanitetskog vozila za Dom zdravlja. Vanja je bio udarna pesnica naše ekipe (Naime, bio je zadužen za lupanje po tasteru)
Veoma duhovit, te je bilo uživanje s njim biti u ekipi. Na šega-zabava-meču "Kikinda"-"Svet", na Susretima enigmata, izazvao ovacije publike kada je na pitanje: "Na koji ljudski organ izgledom podseća Uskršnje ostrvo?", otimajući mikrofon od kapitena, odgovorio:"Jaje" .
Učestvovao i na nekim enigmatskim takmičenjima. Na slici se vidi Vanjino oduševljenje osvojenom nagradom na jednom od rešavačkih (enigmatskih) takmičenja.
Srećan rođendan!

3 коментара:

  1. Nakon Vanje tasteri su išli direktno u reciklažu :)

    ОдговориИзбриши
  2. Srećan rođendan Vanji, dabogda još mnogo tastera polomio!

    Jak i veoma brz kvizadžija - igrali smo prethodnih godina na KONKVIZTADORU (dok sam još imao malo slobodnog vremena) i, nešto se ne sećam da sam ga (često!?) pobeđivao!

    ОдговориИзбриши