среда, 7. август 2013.

LOJANICA NA TV


Danas, 7. avgusta Dragan Lojanica je pozvan  da bude gost u Beogradskoj hronici u 17.40, , RTS1, povodom njegove enigmatske knjige, a biće reči i o  ostalim enigmatskim temama. Ko ima vremena i volje može da pogleda. Preporučujem.

7 коментара:


  1. Zbrziti ga neće
    nek se ne da Dragan
    razgovor nek bude
    zanimljiv i lagan

    ОдговориИзбриши

  2. Teklo sve po LOJU
    i imalo "boju"!

    Čestitam

    ОдговориИзбриши
  3. Ako mene pitate, Dragan Lojanica je ima dobar nastup na RTS-u

    ОдговориИзбриши
  4. Ako mene pitate, ne slažem se!
    Gospodin Lojanica je još i bio solidan, ali voditeljka Radmila Đurić je ušla u priču totalno nepripremljena, pitanja su joj bila blago rečeno bezvezna.
    Pre emisije je pročitala nekoliko budalaština na Internetu i umislila da je to dovoljno. Greška sagovornika je u tome što je nije malo "edukovao" pre početka razgovora, ali sumnjam da je za to imao vremena, i da bi mu to sveznajuća urednica "Beogradske hronike" uopšte dozvolila.
    Malo me je ono "sastavljanje u Wordu" nasmejalo, ali dobro... Sve u svemu: ništa osim poziva mladim ljudima zainteresovanim za enigmatiku mi nije ušlo u uvo.

    ОдговориИзбриши
  5. Šteta što nisam gledao ovog velikama srpske enigmatike.

    ОдговориИзбриши
  6. Medju enigmatama sve više primećujem i satiričare. Oduvek sam želeo da spojim te oblasti. Nekako se i prepliću, nadopunjuju. Lojanicu nisam gledao, kasno saznanje. No, dobro je da bilo ko govori o enigmatici. Ionako je neshvaćena u mnogim medijima, kao da svako može biti enigmata. Epa, nije baš svejedno!
    N.Pešić

    ОдговориИзбриши
  7. http://kolektiv.co.rs/dok-je-pameti-bice-i-ukrstenica/

    ОдговориИзбриши