понедељак, 2. септембар 2013.

PRVI I (OPET) PRVI DO PRVIH

Ekipa "Vuka" najbolja

"Tupljenje i oštrenje" ponovo srebrni (nedostaje Nikola Petkovski)
U ekipnoj konkurenciji na Prvenstvu Srbije u sastavljanju anagrama najbolja je bila ekipa EU "Vuk Karadžić (Dinko Knežević, Gordana Jovanović Šarić i Ivan Andonov) dok je drugo mesto sa istim brojem bodova kao prvoplasirani pripala ekipi bloga "Numero Uno" (naziv je već poznat) u sastavu Petkovski, Bovan i Mandić.
Čestitka kolegama iz "Vuka" a sebe i svoje timske kolege tapšem po ramenu.

7 коментара:

  1. Nikola, tvoje medalje i dvije knjige su kod mene. Donosim ih u Osijek. Žao mi je što nisi mogao ostati duže pa da napravimo zajedničku fotografiju ekipe kojoj si dao značajan doprinos (uostalom, kao i radu ovog bloga).

    ОдговориИзбриши
  2. Evo stiže podne. Ovo su bili kratki foto-izveštaji (ostaje još samo FEZ koji će biti objavljen kada dobijem detaljnije podatke od Nikole Pešića).

    Po mom planu, detaljniji izvještaji o Susretima objaviću večeras, a do tada možete da ostavljate svoje komentare na dosadašnje informacije.

    Nakon toga napisaću i "Eroteke" (ako nekoga zanima!)

    ОдговориИзбриши
  3. Sudeći po dossadašnjim posjetama, ova tema je interesantna mnogima. Zahvaljujem.

    ОдговориИзбриши
  4. Je li ovo sve što se tiče takmičenja?

    Koliko vidim, Perić je osvojio dva pobednička pehara (kvizovka, sastavljanje), a Bovan samo jedan (rešavanje), stoga je Perić bio najuspešniji učesnik SES. Za ovu nagradu se uvek računaju samo pojedinačni rezultati, što je i logično. Dva Perićeva zlata su vrednija nego Bovanov učinak od jednog zlata i dve bronze.

    Ako su ovog puta u konačni skor računate i ekipne medalje (gde se Bovanova ekipa pokazala nešto uspešnijom od Perićeve), onda je to velika krađa i Periću treba da se naknadno uruči trofej. Ne mogu da verujem da se on nije bunio i da niko od kolega nije registrovao tu nepravdu!

    ОдговориИзбриши
  5. Link za skidanje anagrama sa takmičenja je u donjem postu.

    ОдговориИзбриши
  6. Хвала на детаљном извештају, сад ми је мало лакше што нисам могла доћи.

    Поздрав,

    Софија Н.

    ОдговориИзбриши
  7. Neko oštri,neko tupi
    neko sve u rimu skupi

    ОдговориИзбриши