уторак, 3. јун 2014.

IDEMO U BOR (5)



PAŽNJA, PAŽNJA!

DOĐITE   U   BOR!

   Dana 03. 06. 2014., u 7.30 časova, zamenik predsednika opštine Bor, g-din Saša Vukadinović, primio me u vezi organizacije 14. Susreta enigmata Srbije.

   Ekipa Enigmatskog kluba „Bor“, kao organizacioni odbor nije bila u punom sastavu na ovom sastanku, jer Radomir Matić je pod lekarskom terapijom, dok Bora Stanković je na godišnjem odmoru.

   G-dinu Saši Vukadinoviću obrazložio sam kako je Enigmatskom klubu „Bor“ tj Boru pripala čast da ove godine bude domaćin 14. Susreta enigmata Srbije. Obrazložio sam i program boravka i aktivnosti u dane susreta, od enigmatskih takmičenja do turističkog programa tj obilaska znamenitosti Bora. Da bi bili dobri domaćini , predočio sam šta treba da se preduzme i uradi.

   G-din Saša Vukadinović prihvatio je iznete činjenice i rekao da realizacija ovih Susreta da se odvija u okviru programa „Dani Brestovačke banje“, koji su oko 20. avgusta.

   Takodje, g-din Saša Vukadinović prihvatio je poziv da svečano otvori ove Susrete , što je ujedno i znak da se grad Bor prihvata pokroviteljstva 14. Susreta enigmata Srbije, koji će se održati u hotelu „Jezero“ na Borskom jezeru, u terminu od 29 – 31. avgusta 2014.

Bor, 03.06.2014.                                                                        Krsta Ivanov

8 коментара:

  1. Анониман4. јун 2014. 00:40

    Kohortaš sigurno dolazi. Dakle, jedan Osječanin sigurno će biti prisutan. Jedva čekam susrete.
    Josip D.

    ОдговориИзбриши
  2. Ko će pre stići u Bor - Skopjanac ili Osječanin?

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман4. јун 2014. 12:59

    ja ću učiniti sve da ekipa riječkog Feniksa (jedna kola) stigne u Bor. Pero

    ОдговориИзбриши
  4. Lijepo! Koliko sam informisan i u Kraljevicu stiže nekoliko enigmata iz Srbije.

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман4. јун 2014. 16:37

    Odlicno. Ja sam se neki dan vratio iz Barcelone pa nisam mogao odgovoriti. Ovaj vikend sa svojim urednicima pravim raspored dogadjanja pa cu u ponedjeljak svima javiti. Spremite opremu za kupanje jer natjecanja su na plazi (dan i noc). Pero

    ОдговориИзбриши