уторак, 2. септембар 2014.

"KOLEKTIV" O SUSRETIMA

O Susretima tekst objavio "Kolektiv". Vidi: OVDE

3 коментара:

  1. U "Borski nedeljnik PROBLEM", o2.09.2014., Bora Stanković, naš vodič, objavio je prilog o Susretima pod nazivom "AFIRMACIJA ZNANJA, OBRAZOVANJA I KULTURE". Tu je i zajednički snimak. Pokušaću da dobijem u elekt. obliku, ili da se to skenira, pa ću dostaviti na uvid.

    ОдговориИзбриши
  2. Što se tiče Kikinde, opet se pokazuje da kikindski mediji značajnu pažnju posvećuju enigmatici i svojim enigmatima. Još dok sam bio u Boru, iz jednog od dva lokalna lista su me zvali da pitaju kako se razvija situacija. Rekoh im da ću se javiti po povratku iz Bora. U ponedjeljak vidim da su se informisali preko ovog bloga. Pita me urednik da li može da koristi moju fotografiju (sa majicom Susreta) za naredni broj. Kažem, može. Pita o medaljama. rekoh: 3Z, 2 S i 1B.
    Pošto novinari međusobno razmijenjuju informacije, još juče je na Radio Kikindi bila kratka vijest, a danas sam dao izjavu za obe lokalne televizije. Mislio sam da će biti kratka vijest, a Najbolja od svih žena (koja prati lokalne televizije) kaže da su pravljenji duži odlični prilozi. Kada pogledam javiću kako izgleda, a možda dobijem i snimak.
    (Zahvaljujem kikindskim novinarima! I drugi lokalni mediji širom Srbije mogli bi da se ugledaju na Kikindu. Dobar primjer je onaj Rešadov intervju TV Novi Pazar)

    ОдговориИзбриши