среда, 22. октобар 2014.

NOSTALGIJA (324)

Kvizovka - Valjevo, 18.10.1996.
Hotel "Jablanica". Foto:Voja Dodevski

11 коментара:

  1. Uočio sam "sumnjivu" stvar. Slavko nam je više puta pisao da se njegova "najbolja od svih žena" ne zanima za enigmatiku, a sad u zadnje vreme vidimo sve više i više nostalgičnih slika iz raznih enigmatskih druženja gde je "najbolja ..." uvek prisutna. Ono što je "sumnjivo" je što njih dvoje NIKAD nisu jedno pored drugog, nego uvek razdvojeni i to podosta, da ona NIKAD ne gleda u njega. Očito je da ona njega prati na ta druženja da ne bi on skrenuo sa putanje i da ga čvrsto drži na oku. Sumnjivo, sumnjivo ... Ima tu nečega. Zato on njoj tepa "najbolja od svih žena" ... ne zato što tako piše Efraim Kišon, nego da odagna sa sebe svaku eventualnu sumnju. Slavko, Slavko ... enigmatičan si enigmata, to ti je i "najbolja ..." shvatila :):):)

    E, sad ja moram da dokažem da sam enigmata a ne robot i da dešifriram ove hijeroglife dole.

    ОдговориИзбриши
  2. Zar se uz ovu sliku neće upisivati imena onih koj9i su na slici?

    ОдговориИзбриши
  3. Fotografija snimljena u restoranu
    hotela "Jablanica". Fotograf Voja Dodevski.

    ОдговориИзбриши
  4. Dobro, sad znamo ko je bio fotograf. Ja ne prepoznajem 14-15 osoba sa slike.

    ОдговориИзбриши
  5. Nikola, ko kaže da Najbolju ne zanima enigmatika? Ona ima čak i 50-tak objavljenih enigmatskih priloga.

    Enigmatika joj nije (samo) prioritet.

    ОдговориИзбриши
  6. Djevojčica na slici je - Sonja Nedić.

    ОдговориИзбриши
  7. Vjerovatno se dobar dio osoba sa slike sjeća da je iza foto aparata (i Voje Dodevskog) sjedio i mali Miloš Bovan. I sada se sjećam da smo ga svi (koliko nas god ima na slici zvali: "Hajde, dođi..." a on se nešto durio i neće! Sjedi na stolici, prekrstio ruke i neće, pa neće! Tada je imao manje od 4 godine. Tvrdoglav je i danas, ali ne baš toliko)

    ОдговориИзбриши
  8. U to vreme održavali su se jaki kvizovkaški turniri kod nas, pa je čak bila i rang-lista kvizovkaša.
    Evo da počnem prepoznavanje odokativno i po sećanju:
    Čovek koji čuči je očigledno jedan od sponzora, iznad njega Kotarac, Krsmanović, Tepšić, Delić, Goloigra, Perić (ne nije Filip Cepter iz mlađih dana!), iznad dvojica kvizovkaša, pa Marjanović (Velibor), Radosavljević, Novaković, Bukumirović, Nedić, Pavlović, gore trojica nepoznatih, čovek s naočarima Jovanović, Zarić, još jedan nepoznati (mada mi je prezime navrh jezika), Polić, Bovan, novosadski kviz(ovk)aš ( ne mogu da se setim prezimena), Dimović,Vrević?, naravno tri dame su supruge Voje (Gladović), Jovana (Vesna) i Bovana (Milijana), devojčica - naravno Sonja Nedić i u prvom planu Milin, Nikić i Jakovljević.
    Lozničanin

    ОдговориИзбриши
  9. Desno od Dimovića je Milan Sečujski, levo od Dimovića je Zoran Horvatov.

    ОдговориИзбриши
  10. Čovek koji čuči levo Miloš Purić sponzor,(supruga Voje je Dragica),iznad Polića, Miroslav Savatić, valjevski enigmata,

    ОдговориИзбриши