субота, 18. април 2015.

MLADEN U "FENIKSU"

Skandinavke Mladena Markovića u "Feniksu" broj 529.
Neka je sa srećom!
(Prilog: Ilija Đurković)

17 коментара:

  1. Kao što se navikli, ovaj blog ima običaj da pohvali sve što treba pohvaliti. Tako će biti i ubuduće.

    Doduše, članovi EK "Kikinda" će imati "privilegovan" status :)

    ОдговориИзбриши
  2. Jovan Nedić je nedavno predložio uvođenje rubrike "Radovi članova EKK". Ideja je u razradi. U međuvremenu biće ovakvih "Tapšanja".

    ОдговориИзбриши
  3. U jednom našem kultnom filmu ime rečenica..."A, mene, ako se sete, sete!" :)))

    ОдговориИзбриши
  4. Super, hvala na "reklami".
    Jedna stvar me oduševila: iako nisam sugerisao, ubačene su karikature! Sjajno mi sve to izgleda, moraću da napravim još nešto. :)

    Inače, podstrekač ove akcije je bio jedan moj drug iz Amerike. :)

    ОдговориИзбриши
  5. Danas je baš urađen dobar posao na blogu. Malo jutarnje fizičke aktivnosti blagotvorno djeluje na produktivnost.
    (Imam i dobre saradnike, svaka nam čast!)

    ОдговориИзбриши
  6. Ah, kad bi svi pogledali, ocijenili i procijenili-proglasili bi nas hiperaktivnim! ( Ali, kao ono- uzalud nam trud , svirači!)

    ОдговориИзбриши
  7. Hej, hej... puno pozitivnog, bravo za sve. Rijech "podstrekach" me podsjeti na krivicno pravo, mozda jedini predmet (uz rimsko i medjunarodno pravo) koji mi je bio zanimljiv. Priznajem svoj dio krivice, ipak je glavni izvrshilac, a ima i saucesnika. Ochito je bice i recidiva. Nista spektakularno, zasto ne bi Mladen bio u Feniksu ili drugi drugdje, ali ima i ona "Mali korak ..."
    Pozdrav svima, vidimo se za manje od mjeseca.

    ОдговориИзбриши
  8. Da, Hajro. Ovo mi je bilo idealno za početak akcije "Kikinda i oko Kikinde". Biće još sličnih postova. Ovo je već izazvalo pozitivne reakcije među članstvom, a možda podstakne i nekoga da zatraži člansku kartu. (Nije loše malo protekcije hahahhahahhahahhahahha)

    ОдговориИзбриши
  9. Kako kazu u Sarajevu, ne kontam sta ovo ima sa Kikindom ili si ti toliko fokusiran na Kikindu da sve ima veze... (kao vojnik u onom vicu)

    ОдговориИзбриши
  10. Dakle, previdjeh prichu o radovima clanova EKK, bice da sljaka podsvjesni filter na neke teme, ako treba izvinjenje evo nudim ga.
    Shvatam i podrzavam vrijednost i znachaj klubova, saveza, pa i neizbjeznost delikatnijih tema, postova i komentara, ali nemam dilema da nisam jedini koji se osjeca malko cudno chitajuci mnoge bisere kojima nije mjesto u druzenju hobista. Nisam ja preosjetljiv, sve je u redu, realnost je takva kakva je, idemo dalje, pozitivno i sa uzivanjem, ali sa svjesnim i nesvjesnim filterima.

    ОдговориИзбриши
  11. Imam osjećaj da je Hajro preozbiljno shvatio neke šaga-zabava komentare uz ovaj post.

    ОдговориИзбриши
  12. Nisam razumeo. Kakvi biseri, kakvi filteri? U našem klubu je sve na svom mestu, a ako se katkad nekome od nas omakne malo žustriji komentar (recimo, meni, mada je poznato da biram reči i strogo pazim da nekoga ne nagazim), to uvek ima plemenitu svrhu (ne znam kako je u Americi, ali kod nas se klin i dalje izbija klinom). Zašto bi druženje hobista isključivalo interese (a tamo gde postoje interesi nema apsolutne harmonije)? I deca u vrtiću se redovno biju, ribolovci se svađaju, političari (i oni su hobisti, zar ne?) se svakodnevno hvataju za gušu, pa što bismo mi vazda izigravali proleće? Ne znam šta je tu čudno, ako imamo isti hobi ne moramo da se slažemo u svemu.

    ОдговориИзбриши
  13. Neke stvari mladi majmun, pardon, MM nikad neće razumeti, bez obzira na završene fakultete. Verovatno mu Pero ništa nije menjao, jer bi u suprotnom rizikovao da se nađe u društvu polupismenih i neukih urednika.
    Napoleon

    ОдговориИзбриши
  14. Tebi očito nije bilo dosta, ali ja sam malo umoran od vas osvajača i rođenih mudraca, pa ću napraviti pauzu (odlučio sam da povedem računa o ugledu EKK - a :)).

    Samo kratko objašnjenje za neuke i nepismene: Pero ne može da se nađe u vašem društvu, jer je on urednik, a vi ste wannabe urednici. Promenio je neke sitnice (bez rizika, jer sam mu ja to predložio), i to sa ukusom i merom, tj. onako kako kvaziurednici nikada neće umeti.

    ОдговориИзбриши
  15. Ja bolje ne znam... kraj ovakvog nerazumijevanja zaista nema smisla nastavljati.

    ОдговориИзбриши