уторак, 19. мај 2015.

KVIZ U OŠ "ĐURA JAKŠIĆ"



U petak, 15.maja (dok su članovi EK "Kikinda") putovali prema Bihaću, u OŠ "Đura Jakšić" u Kikindi odvijao se kviz u kome su učestvovala 4 para učenik + roditelj. Kviz je bio deo programa obeležavanja Dana porodice, a kombinacija je opšteg znanja i enigmatskih zadataka. Pobednici su nagrađeni knjigom "Mamutska skandinavka" dok je autor kviza od škole, u znak zahvalnosti, dobio dres OŠ "Đura Jakšić".
Istovremeno, posetioci Dana pozodice rešavali su nagradne rebuse koji su bili postavljeni na četiri mesta u krugu škole. EK "Kikinda" je i za ovo takmičenje obežbedio knjigu na najsrećnijeg rešavača.

2 коментара:

  1. Lepo je videti učenike sa mamama i tatama u školskim klupama, pa makar to bilo i u enigmatskom kvizu pri obeležavanju Dana porodice. Važno je učestvovati, a pobedniici su učenici, naš podmladak - budući enigmatičari. Organizatorima ovog takmičenja, EKK i OŠ "Đura Jakšić" sve čestitke i da imaju još puno sličnih uspešnih takmičenja.

    ОдговориИзбриши
  2. Svakako je za pohvalu ova akcija OŠ "Đura Jakšić". To uvijek treba podržati. Prije 3 godine bili smo takmičari moj sin Ognjen i ja.

    ОдговориИзбриши