субота, 29. август 2015.

SA SAJTA ESS

Na sajtu ESS  objavljeno je sledeće obaveštenje:

Član ESS i "Vuka" Dinko Knežević je preko svog kluba "Vuka", uz obrazloženje, zatražio da bude brisan iz članstva ESS. Pošto je članstvo u ESS po statutu dobrovoljno, ovoj želji mora da se udovolji.

Sada imamo jedinstven slučaj da je neko član enigmatskog kluba a nije član ESS ! To komplikuje evidenciju, a ako postane masovnije moraće da se prave posebni spiskovi članova klubova i članova ESS.
Izmenu sam izvršio, i dodao još Mirka Stankovića iz Čelinca u spisak članova "Vuka".

6 коментара:

  1. Ovo, svakako, nije jedinstven slučaj. Evo, npr. od 44 člana EK "Kikinde" njih 22 su izrazili želju da budi i članovi ESS. Ostali su ili članovi nekog drugog matičnog kluba (2) ili žele da budu samo u članstvu EKK.

    Takođe, na skupštini "Vuka" je pomenuto još nekoliko imena koji su samo članovi "Vuka".

    ОдговориИзбриши
  2. Lično mislim da bi trebalo da Dinko (i ostali) budu članovi i ESS, ali odluka je na svakom pojedinačno. Svako ima svoje razloge.

    ОдговориИзбриши
  3. "To komplikuje evidenciju, a ako postane masovnije moraće da se prave posebni spiskovi članova klubova i članova ESS."

    Da, to je najveći, verovatno i jedini problem u ESS.
    Možda treba napraviti i spisak poznatijih enigmata koji NISU članovi ESS.

    ОдговориИзбриши
  4. EKK ima "problem" povodom ove teme. Naime uz članove i članove prijatelje imamo dvojicu poznatih enigmata koji su se (sami)javili i izričito kazali da bi da se učlane u klub, ali neće da budu automatski i članovi ESS. Na našu opsaku da bismo onda njihovu prijavu mogli evidentirati tako što ćemo ih pribeležiti kao "članove-prijatelje", dobismo odgovor (isti kod obojice) - Ne, ostajemo izvan svih enigmastkih asocijacija do daljnjeg.

    ОдговориИзбриши
  5. Dakle, moramo još dosta raditi po ovom pitanju.

    ОдговориИзбриши
  6. Boim se da se ova pojava ne proširi k'o virus:)

    ОдговориИзбриши