четвртак, 24. децембар 2015.

NOVI ČLANOVI EKK

Danas je u klupsku evidenciju Enigmatskog kluba "Kikinda" kao 54. član upisan Aleksa Konstantinov, mladi matematičar koji je na 56. Međunarodnoj olimpijadi u Tajlandu osvojio zlatnu medalju. (Vidi: OVDE).
Aleksa je bio član ekipe svoje (tada) osnovne škole pre tri godine u kvizu "PET PLUS" koji sam pripremao za TV Rubin. Odmah sam ga zapazio kao potencijalnog člana potencijalnog enigmatskog kluba, a danas smo se sreli na svečanoj dodeli Godišnjih nagrada. Aleksa je dobio Godišnju nagradu Kikinde, a pre dodele međusobno smo čestitali jedan drugome, a nakon čestitanja...eto nama pojačanja u klubu.

Kao 55. član evidentiran je Ivan Zarić, penzioner iz Kikinde, pasionirani rešavač (takođe je danas dobio Pohvalnicu za humanost - doprinos radu Društva invalida Kikinde). Zlatan je odavno najavio učlanjenje gospodina Zarića jer ga lično poznaje kao izvrsnog poznavaoca enigmatike (kaže da prati sve enigmatske listove, i da po imenu i prezimenu zna skoro sve enigmate  u Srbiji). Ja sam ga danas prvi put sreo, a u razgovoru smo dobili i zvanični zahtev za učlanjenje.

Želimo dobrodošlicu novim članovima!

4 коментара: