недеља, 17. април 2016.

ZA RAZGOVOR UZ KAFU (5)

Tri dana imam probleme sa glavnim kompjuterom, pa blog ne radi onako kako ste navikli, A NI ONAKO KAKO SAM NAVIKAO. Kasne neke redovne rubrike (bilo je preskakanja termina). Snalazim se preko alternativnih sistema veza. Nadam se brzom uspostavljanju normalne varijante rada, ali treba strpljenja.
Evo teme za razgovor uz kafu - Da li imate strpljenja? Nedostaje li vam normalan tempo rada TIO? 
Poruka za mnogobrojne saradnike. Stiglo je dosta materijala, ali niste dobili povratnu poruku da je stiglo, zbog napred navedinih razloga.  Ovaj tekst nema ni jedno slovo sa kvacicom (osim ovog).

11 коментара:

  1. Ja imam strpljenja, ali predlažem da redovne (a možda i ostale) rubrike, kad iz tehničkih razloga budu preskočene, objaviš naknadno, da bi bile nadoknađene van redovnih termina.

    ОдговориИзбриши
  2. Gdje gori? Polako, bolan, bez žurbe. Neka si TI dobro.
    Pozdrav!

    ОдговориИзбриши


  3. Strpljenje je, valjda, jedina stvar na koju se ne plaća porez iako ima svoju cijenu i mjeru.Ne kažu uzalud, strpljen-spašen!
    A odgovor na drugo pitanjce: Tko posjećuje TIO, ništa čudno nije zamijetio ( bar mislim da jest tako!).

    17. април 2016. 11.38

    ОдговориИзбриши
  4. Morao sam popiti danas vise kafa smirussa, jer je vrlo nezgodno raditi na masinama na kojima nije sve instalirano kako treba, a i internet nije na dohvat ruku.
    Ipak, posto sam zmaj, nekako sam zavrsio prilog za Kikindske novine, Kikindske,TV rReviju (jer je rok uvijek nedjelja) a gotov je i djeciji kviz za Dan planete Zemlje. Prilog za Pobjedu, ovog puta, sacinjen je samo od mojih priloga jer je tako bilo jedino moguce izvesti. Srecom imam ustedjene dvijhe strane od ranije pa sam na taj nacin premostio do normalizacije.
    Sutra cu vidjeti dalji razvoj situacije, pa ako stignem uradicu "pravi" prilog za Pobjedu, onako kako treba jer je stiglo dosta priloga (Jovan, Resad...). Cak sa, uspio ubaciti neke priloge za blog.

    ОдговориИзбриши
  5. Sve bi doslo brze u normalu (a treba sortirati i Ananas-kup) da sutra ne treba da idem na sluzbeni put (jedan dan).

    I na kraju, ali ne manje vazno - I dalje sam glava kuce, ali tesko je izboriti se sa "mladuncima" kada ih treba odvojiti od igracke (kompjutera). Srecom, oba imaju i neka druga interesovanje (kosarka, devojke,...) pa povremeno iskoristim i njihovu masinu ya kratke poruke.

    ОдговориИзбриши
  6. Gdje bi nam bio kraj kad bismo za novinske rubrike koje nisu aktuelne imali fore bar mjesec dana. Ja ponekad napravim takvu "foru", ali je i brzo izgubim...

    ОдговориИзбриши
  7. Uvijek iskrsne nesto vazno, pa se poremeti plan. Evo, ovaj kviz za osnovce Ekk mora realizovati, pa makar ne spavao tri dana. Uradjen je i otisao je Vanji na recenziju i Edvinu na tehnicku doradu /ako treba nesto doraditi/. Rad za omladinu je vrlo vazan.

    ОдговориИзбриши
  8. Subotnja ekoloska akcija nije bila pod moranje, aliEKK hoce da podrzi i vazne neenigmatske dogadjaje u Kikindi

    ОдговориИзбриши
  9. Kakav to enigmat nema strpljenja? To nam je jedna od glavnih odlika, zar ne! Kava bi mi dobrodošla, ali kad je već nema popih danas jedno Ožujsko.

    ОдговориИзбриши
  10. Slavko, onako drugarski ti preporučujem da planski malo usporiš. Doćiće to i samo od sebe, ali može izazvati stresne posljedice. Izbacuj jedno po jedno i primijetićeš da je to normalno i primjereno godinama.
    Svako dobro!

    ОдговориИзбриши