петак, 20. мај 2016.

DA LI JE SAMOUKINUT ESS?

Ovaj post sadrži pitanje koje postavljam OSMI put (od početka aprila do sada). Sedmi put je bilo kada sam poslao poruku članovima predsedništva ESS 10. maja:
Ponovo insistiram da se oglasite po pitanju članarine za ESS!
Odmah stavite spisak onih koji su platili članarinu do 31.03. (i spisak onih koji su platili nakon tog roka)  ili napišite da se to ne objavljuje zbog toga i toga.  Pozdrav
Slavko
Kada sedam puta ne dobijem nikakav odgovor na jednostavno pitanje, moram se javno zapitati: Da li je to ESS samoukinut, a da mi to ne znamo?
Pita se: Slavko Bovan, sekretar EK "Kikinda" (kluba koji je do propisanog roka uplatio 26 članarina)

12 коментара:

  1. Анониман20. мај 2016. 09:25

    Администратор блога је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман20. мај 2016. 11:11

    Администратор блога је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  3. Ne znam da li je samoukinut, ali jedan član ESS na svom blogu "ladno" reče UE "Vuk Karadžić" da istupe iz ESS???? Dakle, ukinuće nas.

    ОдговориИзбриши
  4. Ne treba se čuditi očiglednom rasulu: kada je ’’glavonja’’ kupio ESS od ’’velikog poglavice’’ i platio članarinu i za članove, a naročito za nečlanove, samo da bi, fiktivno, Savez postojao za razne manipulacije, za očekivati je da se članarina ne plaća na klasičan način. Oni koji su, za tanjir čorbe i plaćenu članarinu, glasali za sve marifetluke koje je tzv. predsjedništvo donijeo, nadaju se da će se takva praksa nastaviti. Možda se samo pitaju, može li umjesto čorbe nešto drugo, promjene radi, da još nešto probaju! To bi bila jedina promjena!!!
    Obećanja - ludom radovanja!

    ОдговориИзбриши
  5. Obrisana dva komentara (od kojih je jedan bio čak i duhovit) jer im fale potpisi.

    ОдговориИзбриши
  6. Mišo tvoj komentar ovoga puta nije obrisan, ali ovo shvati kao upozorenje. Naime, može se sve ovo kazati i bez onih izraza pod navodnicima.

    ОдговориИзбриши
  7. Za neme lično, ovdje nije tako veliki problem što još nema spiskova (iako i je i to problem), koliko to što nema nikakvog oglašavanja, odnosno nema odgovora na jednostavno pitanja. Koliko se sjećam, u ranijem periodu kao vrhunski skandal pominjalo se to što je prethodno rukovodstvo ignorisalo izvjesna pitanja izvjesnog kluba.
    Takođe, donijeli smo nekakvu odluku i tu odluku valja poštovati.

    ОдговориИзбриши
  8. Radojice ne znam ko je predložio "Vuku" da istupi iz ESS, ali svakako se prevario.

    ОдговориИзбриши
  9. Анониман20. мај 2016. 16:32

    Администратор блога је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  10. Izbrisan jedan komentar kome ništa ne fali osim prepoznatljivog potpisa.

    ОдговориИзбриши
  11. Slavko, zašto nije problem što nema spiskova? Obećanje da će poteći ’’med i mlijeko’’ kada oni preuzmu ’’vlast’’, pa plan, program, pravljen po raznim beogradskim kafanama...
    Obećanje je moralna kategorija, pitanje karaktera. Nije tzv. predsedništvo ESS samo krivo: lako je slijepcu ispred očiju mahati praznim papirom i ubjeđivati ga da su na njemu sličice u boji, ako on to prihvata, dočepali su se ’’vlasti’’, niko ih ne dira od tzv. članstva i što bi oni ispunjavali ono što su obećali. Nisu ni imali namjeru, ne znaju oni to, trebalo im je samoda masi zamažu oči.
    Oni su bezlični i mogu se prepoznati samo pod navodnicima, ne znam što ti je čudno što sam ih stavio!
    PS.: Mene čudi samo jedno: prođe skoro sedmica dana, a nisu se još oglasili povodom Susreta enigmata na Uni, da ponište rezultate i da svog ’’najboljeg’’ i ’’najljepšeg’’ proglase za pobjednika. Ali, nije rečeno da neće uskoro – razrađuju taktiku, traže argumente...

    ОдговориИзбриши
  12. Ovome treba dodati i tzv. "Kalendar takmičenja". EKK je u propisanom roku dostavio spisak takmičenja (tri) za koja smatramo da su od šireg značaja. U međuvremenu, jedno takmičenje (Memorijal "Đuro Knežević") je već okončano, a dva su planirana za oktobar. Verovatno ćemo imati i Prvo prvenstvo u sastavljanju palatalke (već je kaparisan pehar) ali da li to ima smisla prijavljivati ESS-u za ovu godinu?
    Kakav je to plan za 2016. ako ćemo ga objaviti (u najboljem slučaju) sredinom godine?! Smatram da je već vrema da se objavi plan takmičenjaza 2017. godinu. Ili grešim?

    ОдговориИзбриши