понедељак, 20. јун 2016.

SREĆAN JUBILEJ!



Zlatko Delić ovih dana slavi vredan jubilej - prvih 40 godina godina bavljenja enigmatikom (pasijom poznatijom pod opšteprihvaćenoj sintagmi "Najvažnija sporedna stvar na svetu. (Digresija: Pele je ovo docnije izjavio za fudbal, ali mi znamo da je Kralj fudbala u krivu. Ne, enigmatika je numero uno).
Zlatko jubilej proslavlja svečano i radno, te je u listu čiju naslovnu stranu vidite na blogu (videćete je za koji dan i na kioscima)  sam sastavio, opisao i tehnički uredio sve radove.
"Srebrenku Komadini" čestitam, uz podsećanje da je on uz mnoštvo dobrih i odličnih ukrštenica, da je osvojio on lično i personalno niz nagrada i priznanja na enigmatskim takmičenjima, a u svom vlasništvu ima i priznanje zlata vredno - člansku kartu EKK.
(Uputstvo za čitanje ovog teksta za one koji nemaju smisla za humor - Zlatko i ja se znamo 300 godina, najmanje, a većina naših susreta prođe u šegi-šali-smehu, te sam bio u obavezi da tekst napišem baš ovako. Ako vam se tekst ne sviđa, a vi gledajte slike)

29 коментара:

  1. Iskrene čestitke za veliki jubilej i još mnogo dobrih križaljaka!

    ОдговориИзбриши
  2. Čestitka za vrijedan jubilej.

    ОдговориИзбриши
  3. Zlatko,
    moje najiskrenije čestitke
    za vredan jubilej.
    Živadin

    ОдговориИзбриши
  4. Čestitka za jubilej!

    ОдговориИзбриши
  5. Pridružujem se čestitkama !

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман20. јун 2016. 20:30

    Čestitka i sa moje strane.

    ŠŠtefan Markovič

    ОдговориИзбриши
  7. Marko Mihaljević20. јун 2016. 21:02

    Čestitam na vrijednom jubileju!

    ОдговориИзбриши
  8. RUBIKON LETO- U KONTROLE BI

    I dalje Zlatko
    nek sastavlja glatko!
    --------------------
    Okrugla brojka-
    čestitka i od Gojka!

    ОдговориИзбриши
  9. Čestitka i iz vrele Makedonije

    ОдговориИзбриши
  10. Čestitke za jubilej. Sjetih se prvog susreta prije dvije godine, nakon par minuta je bilo kao da se znamo 40 godina, blagi i strpljivi Gojko i Radoja nisu mogli doći do riječi.

    ОдговориИзбриши
  11. Velika čestitka i od mene, uz želju da imaš što više posla (a samim tim i para). Zaokružio si prvih 40 godina, a sada se potrudi da ih bude još toliko :)

    ОдговориИзбриши
  12. Анониман21. јун 2016. 08:16

    Čekam priliku da neposredno čestitam "kod Muje", kako smo se dogovorili na Uni 2016.
    Pozdrav!
    Žarko Đokić

    ОдговориИзбриши
  13. Živ i zdrav bio i još mnogo jubileja preturio!

    ОдговориИзбриши
  14. Hvala svim čestitarima. Jutros mi Gojko reče da sam ispunio uslov za odlazak u enigmatsku penziju (zna čovjek, radi u Birou za zapošljavanje). Ja ću ipak sačekati onaj uslov "godine života", a poslije ćemo vidjeti.

    Kao dodatak na Hajrine (tačne) reminiscencije, samo da kažem da je te septembarske većeri Gojko tri-četiri puta dizao dva prsta i molio Hajru i mene: "Hajte, molim vas, prestanite pričati da i ja nešto kažem".

    ОдговориИзбриши
  15. Da,Hajro i Zlatko su tada stalno pričali da je i moje dizanje ruke prošlo nezapaženo.Pričali su i glasno tako da taj lokal gdje smo sjedili,ranija Pivnica ,komotno se je tada mogla nazvati i Livnica...Sem toga kad se sa Nebojšom nađem sa Zlatkom nas dvojica od nejag ne možemo doći do riječi...ćutimo kao kakav stećak i mjesto nam je-zapećak....

    ОдговориИзбриши
  16. Sećam se imena Zlatko Delić još iz vremena kada je svoje radove za list "Marbo" slao iz Knina. Odmah sam uvideo kvalitet njegovih radova koje sam rado objavljivao u navedenom listu.
    Učestvovao je i na konkursima, koje je organizovalo Udruženje enigmata "Vuk Karadžić" i sa promenljivim uspehom osvajao visoka mesta.
    Lično upoznavanje usledilo je kasnije, što mi je bilo veoma drago. I u Valjevu smo uz kaficu srdačno razgovarali o enigmatici i danima koji su prošli.
    Dragi Zlatko, srdačno ti čestitam enigmatski jubilej, želim ti dobro zdravlje i mnogo uspeha u životu i enigmatskom radu. S poštovanjem i pozdravom Radojica Jovičić

    ОдговориИзбриши

  17. Sa malim zakašnjenjem, pridružujem se čestitkama!!!

    ОдговориИзбриши
  18. Анониман21. јун 2016. 21:28

    SREĆAN ROĐENDAN, PARDON, JUBILEJ!
    Pretpostavljam da se ne bi ljutio da imaš 40 godina, ali bi onda imao i manje enigmatskog staža. Lep jubilej, ali će za deset godina biti još lepši.
    U svakom slučaju sve najbolje.
    Lozničanin

    ОдговориИзбриши
  19. Pridružujem se čestitkama.
    Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  20. Анониман22. јун 2016. 19:43

    cestitam zlatko. t.popovic

    ОдговориИзбриши