субота, 15. јул 2017.

DIREKTNO UKLJUČENJE


10 коментара:

  1. Nakon 4 i po sata igre, pri rezultatu 11:11 u petom setu, meč je prekinut na 10-ak minuta, da se natkrije stadion. Upravo je krenuo nastavak meča.

    Dakako, držimo palčeve hrvatsko-austrijskom paru da se moja prognoza ne ostvari!

    ОдговориИзбриши
  2. MATE PAVIĆ I OLIVER MARAH

    Urekao si ih pre vremena, sad je stvarno pehar otišao rivalima

    ОдговориИзбриши
  3. Poput blogodomaćina, za žensko finale i ja sam se nažalost pokazao kao dobar prognozer. U nastavku je završilo 13:11 i pehar ide rivalima: brazilsko-poljskoj kombinaciji Marcelu Melu i Łukaszu Kubotu.

    ОдговориИзбриши
  4. Jeste, Nikola upravo napisah komentar. Sad mi je propala pobjednička premetaljka, no ionako me previše ima na blogu!

    ОдговориИзбриши
  5. Nikoga nema previše. Vrlo mi je drago da vas ima taman koliko treba :)

    ОдговориИзбриши
  6. Najviše volim kada ima komentara, jer se odmah zainteresujem za blog. Naime, od jutros se zlopatim pripremajući neke EKK priloge za narednu sedmicu, a danas baš i nisam oran za rad. Sve nalazim izgovore samo da ne radim. (Ima takvih dana). Mislim da je vrijeme da se završava opisivanje ukrštenica za danas. Ima i sutra dana, zar ne? (Kažite: Dobro, dovoljno je!).

    ОдговориИзбриши
  7. Jovan mi je upravo popravo raspoloženje. Poslao je jednu staru Zlatanovu skandinavku. Vrlo zanimljivo. Biće objavljeno za dva dana.

    ОдговориИзбриши
  8. Анониман16. јул 2017. 07:59

    ОТИЋЕ???
    Никола

    ОдговориИзбриши
  9. Jest, Nikola, možda nije najsretniji oblik za ispravniji glagol OTIĆI ĆE, no ja sam si uzeo enigmatsku slobodu, a blogogazda pustio. Inače, na više mjesta na netu se može naći pojam OTIĆE u gornjem smislu, bilo da je pjesnička, književna ili jednostavno (iz)govorna sloboda!

    ОдговориИзбриши
  10. Po meni je riječ OTIĆE korektna jer se koristi u narodnom jeziku, na internetu je puno primjera. Beogradski pjesnik Milan Stankoviić, pjesma EGO.

    ОдговориИзбриши