понедељак, 24. јул 2017.

EDL SU 30. SEPTEMBRA



Danas je, sa organizatorima „Dana ludaje“ dogovoreno da se „Enigmatski Dani ludaje“ održe u subotu, 30. septembra 2017. godine. Planirane aktivnosti (najmanje):
-Skupština EK „Kikinda“
-Četvrto otvoreno prvenstvo Kikinde u rešavanju enigmatskih zadataka
-Drugi sudoku-turnir
-Proglašenje pobednika i dodela priznanja za takmičenja održana tog dana, kao dodela pehara za najbolju ukrštenice, najbolji rebus i najbolji anagram na konkursu „EDL“. Takođe, dodeliće se pehar pobedniku 6. Memorijala „Đuro Knežević“
-Zajednički ručak
-Treći internacionalni skup enigmata (Razgovori na aktuelne teme)
Grad obezbeđuje ručak za sve učesnike, pehare, diplome, 15.000 dinara za nagrade i neke nenovčane nagrade, dok će EK „Kikinda“, uz pomoć sponzora, obezbediti ostale „potrepštine“ kako bi „Enigmatski Dani ludaje“ bili što uspešniji. Planirano vreme je od tradicionalne kafe (oko 9.00-10.00) u „Maloj radionici kafe“ do kasnih večernjih sati u subotu, odnosno do nedelje popodne za one koji ostaju na spavanju u Kikindi. 
 

4 коментара:

  1. Narednih dana EKK ima jako zgusnut raspored aktivnosti, ali izdržaćemo nekako.
    Za 15 dana je Široki Brijeg (biće nekih članova tamo)
    SES - 18. avgusta
    Početatak septembra, početak školske godine, aktivnosti po školama ("Kikindske enigme")
    22-24 septembra SOZAH
    30. septemar Dani ludaje

    ОдговориИзбриши
  2. U velikim smo pregovorima za jednu izuzetno važnu aktivnost za 16. septembar. Ako to bude realizovano (ne zavisi od nas!) biće to pun pogodak.

    ОдговориИзбриши
  3. Organizatori SOZAH-a u Belom Manastiru pozdravljaju odluku da EDL bude 30. septembra. To znači da više nema prepreke da se ekikijevci okupe prvo u Belom Manastiru, a onda i u Kikindi.
    Inače, za dolazak u Beli Manastir ima već dosta najava. Pored ostalih, stiže nam i Štefan iz Ljubljane.

    ОдговориИзбриши