уторак, 2. јануар 2018.

NAJAVA MEMORIJALA


Kvizorama 1334, 28.10.2017.

16 коментара:

  1. Podržavam.
    Pozivam kolege da svojim učešćem ovo takmičenje učine masovnijim i boljim.
    TIO će pratiti i ovo značajno takmičenje enigmata.

    ОдговориИзбриши
  2. Mora da se Borisu (i Kvizorami) štucalo prošlog četvrtka jer smo u "Mostarskim razgovorima" pominjali Memorijal i priželjkivali ovaj raspis (kao da smo znali da se u tom momentu piše ovaj uvodnik).

    ОдговориИзбриши
  3. Администратор блога је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  4. Администратор блога је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  5. Администратор блога је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  6. Koliko je energije uložio ovaj anonimni komentator koji pokušava biti duhovit, mogao je komotno sastaviti traženu križaljku ili (makar) anagram. Naravno, od uslovom da zna.

    ОдговориИзбриши
  7. Za početak sam se malo igrao slovima. Pribilježio sam 4 kombinacije, dok se nije sam ispremetao peti anagram, koji je (siguran sam) - pobjednički. (Sada se plašim na prekontrolišem slova, bojeći se da neko nisam preskočio)

    Pošto sam sastavio pobjednički anagram, pozivam i ostale anagramiste da sastave neki isto takav - pobjednički. Što je više učesnika, svima će biti draže. Naknadno ću se malo poigrati i mrežom za križaljku.

    ОдговориИзбриши
  8. Ih bre Slavko, uze mi prvo mesto. Taman sam sastavio izvrstan, ma šta izvrstan, fenomenalan anagram, ti sastavio pobednički. Moraću da se zadovoljim sa drugim mestom. A, možda, ako žiri zažmuri na jedno oko, možda i pobedim.

    ОдговориИзбриши
  9. A zaboravili ste na mene? Čak sam i ja u dilemi: kako li će sudci odlučiti koji je od ova moja dva prvi a koji drugi...he, he....

    ОдговориИзбриши
  10. Pokušaću da nađem 20-tak minuta slobodnog vremena pa da sastavim i pobjedničku križaljku.

    ОдговориИзбриши
  11. ...A sada malo ozbiljnosti. Jesam zadovoljan anagramom/anagramima (nisam još poslao, šaljem za dan-dva) ali bih bio vrlo radostan da u konkurenciji bude dosta dobrih sastava, pa makar moj anagram bio i pedeseti!

    Hajde da svi pošaljemo po nešto pa da učinio ovaj Memorijal najmasovnijim do sada.

    ОдговориИзбриши
  12. Ja sam poslao "pobjedničku" križaljku i jednu premetaljku.

    ОдговориИзбриши
  13. Poslao sam tri anagrama (nisu rđavi), a za križaljku nisam imao vremena, iako sam planirao i to da uradim i učinim konkurenciju masovnijom.

    ОдговориИзбриши