понедељак, 4. фебруар 2019.

HUDOLINI DANAS U BELOM MANASTIRU



5 коментара:

  1. Naši prijatelji Anđelka i Vjeko Hudolin bili su nam danas u posjeti od 14 do 17 sati na (malo zaobilaznom) proputovanju od Bijelog Brda, gdje živi Anđelkina sestra Jelica, do Dragalića kod Nove Gradiške, gdje oni žive.

    ОдговориИзбриши
  2. Kratak boravak u Belom Manastiru brzo je prošao u pričama o životnim, enigmatskim i voćarskim temama te o radu Zagonetačkog kluba Dragalić.
    Vjeko je pregledao sve mlade voćke iz naše bašte koje je on kalemio i započeo orezivanje, odrezao plemke s naše rane (već ostarjele) trešnje koje će sebi kalemiti te izvadio dvije mlade višnje (također rane) koje ću kod sebe presaditi.

    ОдговориИзбриши
  3. Danas prije podne su Hudolini s Anđinom sestrom i njezinim mužem Đorđem bili u Bogojevu pa će sljedećih dana knjigu "Dragalić u zagonetkama" primiti nekoliko naših enigmatskih kolega iz Srbije, uključujući i blogogazdu ovog bloga.

    ОдговориИзбриши
  4. Hvala, domaćinima, Vesni i Jovanu Nediću na gostoprimstvu, druženju i ugodnim razgovorima.
    Iz Belog Manastira vratili smo se sa knjigama i zagonetačkim listovima koje su Zagonetačkom klubu Dragalić poklonili Nedići i još jedan vrhunski zagonetač - Boris Antonić iz Osijeka!

    ОдговориИзбриши
  5. Zagonetačkom klubu Dragalić poklonio sam i desetak brojeva "Enigmi" izašlih 2017. i 2018. godine, nekoliko primjeraka "Kikindskih enigmi" i još jedan primjerak knjige "Iz moje enigmatske torbe"...

    ОдговориИзбриши