понедељак, 1. април 2019.

LEPE VESTI

Pre pet minuta dobili smo poziv da u ponedeljak dođemo na potpisivanje ugovora sa Gradskom upravom Kikinda. Odobrena su sredstva EK "Kikinda" za projekte s kojima smo konkurisali na Javnom konkursu Grada Kikinde za sufinansiranje aktivnosti udruženja građana.

14 коментара:

  1. Bravo, bravo. Raduje se i jug, Makedonija.

    ОдговориИзбриши
  2. Kad se dobro i pošteno radi, ima i rezultata i odjeka...

    ОдговориИзбриши
  3. Ugovor je potpisan.
    Danas tokom dana ćlanovi EKK će biti upoznati koliko smo novca dobili. (Uopšte nije rđavo!).

    ОдговориИзбриши
  4. Nije loša cifra, s obzirom na okolnosti i vreme u kojem živimo.

    ОдговориИзбриши
  5. Svaka čast. Ko radi ne boji se .....!
    Pozdrav.

    ОдговориИзбриши
  6. Ne, nije prvoaprilska šala. Sa ovakvim stvarima se ne šalim(o). Dva primjerka ugovora su već u klupskoj arhivi, a obećali su da će pare šušnuti na račun za dan ili dva. U maju je planirano raspisivanje konkursa za Enigmatske Dane ludaje.

    ОдговориИзбриши
  7. Bilateralni susret Vanja-Slavko koji je trebalo da se održi sinoć, održan večeras (Juče je Vanja imao neke obaveze). Zajednički smo zaključili da je dodjeljena suma novca za rad EKK zlata vrijedna.

    ОдговориИзбриши
  8. Danas sam o svemu podnio izvještaj predsedniku EKK Zlatanu Pupezinu, a dogovoreni su i neki naredni detaljčići. Sastanak je bio kratak ali efikasan.

    ОдговориИзбриши
  9. Nudimo (besplatnu) pomoć aktivnim enigmatskim udruženjima za pisanje projekata. Izgleda da smo se dobro izvježbali. Samo nam se javite na vrijeme i rado ćemo pripomoći.

    ОдговориИзбриши