субота, 8. фебруар 2020.

ELQ LIGA


2. On Line ELQ Liga - Redosljednica 2019.
Zadatke 9. kola je pripremio Miro Šerić, a rješenja je poslalo 13. natjecatelja. Dijana je ponovno sve riješila, dok Dragiša jedino nije skužio Niz, a Kate je bodove izgubila na Piramidi. Mladen nije odgonetnuo Kriptogram i Niz, a Manuel uz to nije riješio Srdašce. Enigmati IlijaO i Vlado nisu se stigli baviti logikom, a Vlado je fenjeraš jer u piramidi nije ubr'o SAMRTNIKA.
Tvrdim orahom se pokazao spomenuti Niz, jer ga riješiše samo Dijana, Kate i Miro, a slijedi ga Kriptogram kojeg nije odgonetnulo petero rješavača. Očito je najlakše bilo Srdašce, koje nije riješio jedino logičar Manuel, te Pravokutnici i Brojčanik, koji ne riješiše enigmati.
Devetim kolom završila je 2. sezona On Line ELQ lige, i za konačnu redosljednicu je zbrojeno 6 boljih rezultata. Sudjelovalo je 24 rješavača, od kojih je po troje sudjelovalo samo u jednom, dva i tri kola. Pobjednica je Dijane, a slijede ju Svjetlana i Mladen.
Uskoro starta 3. sezona, u kojoj će otpasti nekoliko natjecatelja, jer je u suradnji s Hrvatskom Mensom u Zagrebu startala Zagi - ELQ Liga, te eto prilike rješavanja "u živo".
Zahvaljujemo svima na sudjelovanju, te upućujemo čestitke ponajboljima.
Luka Pavičić

Нема коментара:

Постави коментар