уторак, 15. септембар 2020.

IDETE U ORAŠJE (2)


 Nedjeljko Nedić na svom blogu danas piše:

Donosimo vam popis zagonetača koji su nam na razne načine potvrdili dolazak: Luka, Pero Štambuk, Marky Mike, Varaždinac, Katarina, Jozić, Damir Vratković, Adnan i još dvojica iz Tuzle, Pero, Valter i gospođa Željka, još dvojica iz Feniksa, Radoja, Neba, IlijaO., Tunjo Džijan, Dubrović, Šokac, Stipan Medo, Ness, James, Pers, Goloigra. Domaćin ZDR imat će sedmero predstavnika. Bit će sigurno i nenadanih dolaznika i otkaznika.

Gojko, nažalost, zbog bolesti ne može doći, Hajru, Tonu i Danka spriječila su rigorozna koronaška pravila zemalja u kojima rade, Štef i Hrvoje ne dolaze iz obiteljskih razloga. Varaždinci, Zagrepčani, Belirac i Vesna, Najman i Čedomir javili su da ne dolaze.  ZKD-ovci i Kviskotekaši se nisu javili ...

11 коментара:

  1. Nasmijah se Nedjeljkovom "u zemljama u kojima rade", nije promašio, bliže je to nego da je napisao "žive".

    Imao sam karte za 6.9, no umjesto godišnjeg evo radim na poslu plus "korona enigmatika". Pozdrav svima, želim vam dobro druženje u Orašju.

    ОдговориИзбриши
  2. I mi iz Belog Manastira pozdravljamo sve učesnike SOZAH-a u Orašju i želimo dobro druženje.

    ОдговориИзбриши
  3. A ja sam, eto, iznenađen i skoro pa ogorčen, zbog nekih tzv. razloga, zbog kojih "neki" ne mogu doći, ( uvažavam ove "daleke"!). Za Orašje se zna odavno, i skoro je nemoguće da je netko kao zatečen, jer, eto, baš sada ima obiteljske obveze...A tko ih nema? I ja ih imam, ali ću tamo biti, be mi se za koronu...Okupljanje nakon ohoho vremena! A možda smo sada mogli dokazati da smo i u neprilikama "moćni"!
    Ukratko, radujem se vidjeti drage ljude...pa tko doš'o- dobro doš'o...

    ОдговориИзбриши
  4. Nikoga ne primoravamo da dođe, a radujemo se svakome tko će doći.

    ОдговориИзбриши
  5. U dogovoru s Nedjeljkom, od sutra izdajemo ispričnice za nedolazak na Sozah. Svaki možebitni korisnik MORA imati valjan i argumentiran dokaz nedolaska, a morate znati da ne uvažavamo obiteljske obaveze, proljev i druge stomačne tegobe, kovidi-tajnevidi, alergija na partizanku, ( ambroziju), policijske obaveze i norme, i nastupi za reprezentaciju ( Luka Modrić i ekipa)...itd .
    Ispričnice vrijede do idućeg okupljanja...

    ОдговориИзбриши
  6. Ko dođe u Orašje sljedeće godine ima sve besplatno. Časte Vazakovci. Pero

    ОдговориИзбриши
  7. Meni ispričnica ne treba jer da je bilo ikakve šanse da dođem, došao bih makar pješke. Od kada smo zaključili da neće biti okupljanja u Kikindi za Dane ludaje (u junu) počeo sam sa planom za Orašje. Odmah sam prijavio dane odmora, ali...
    Pošto nije bilo šanse, a ne želim druge opterećivati razlozima zašto nije bilo šanse da dođem, ispričnica mi ne treba. A da li ću se sekirati - Hoću!

    ОдговориИзбриши
  8. ZDR ima i pečat u što ste se mogli i uvjeriti pa se slažem s Ilijom. Dakle, tko treba ispričnicu, neka se javi!

    ОдговориИзбриши
  9. Ja sam morao da guglam taj pojam ISPRIČNICA (iako znam da ima veze sa isprikom) na HJP da vidim šta tačno znači:)

    ОдговориИзбриши
  10. Opravdanje. Pravdanje.
    Moj komentar u prevodu na leskovački znači :)

    Meni opravdanje ne treba jer da je bilo ikakve šanse da dođem, došao bih makar pešice. Od kada smo zaključili da neće biti okupljanja u Kikindi za Dane ludaje (u junu) počeo sam sa planom za Orašje. Odmah sam prijavio dane odmora, ali...
    Pošto nije bilo šanse, a ne želim druge opterećivati razlozima zašto nije bilo šanse da dođem, opravdanje mi ne treba. A da li ću se sekirati - Hoću!

    ОдговориИзбриши
  11. Upozoravam čitaoce da ću ovih dana biti znatno nervozniji nego inače, te apelujem da se nježno odnose prema meni. Možda ću da ujedam.

    Najbolja Od Svih Žena je sve shvatila..."Hoćeš li kaficu, ...nemoj toliko da radiš...šta ćeš...biće još Susreta..." (Iskustvo, moj bato!)

    ОдговориИзбриши