петак, 17. децембар 2021.

BORANI, BRAVO, BRAVO!

Jutros sam na pošti preuzeo pošiljku koja je juče stigla u Kikindu od dragih prijatelja iz Bora. Pošiljka me baš razveselila. Dobio sam na poklon novu enigmatski knjigu! Hvala i velika čestitka!

Još me više razveselilo pisamce koje je stiglo uz knjigu. Saznajem da EK "Bor" od 17. novembra ima sajt. VIDI OVDE. Bravo, bravo, bravo!

(Ovu knjigu  možete preuzeti u PDF na pomenutoj adresi)
 

13 коментара:

  1. Naravno, link koji vodi do sajta EK Bor odmah ubacujem u desni stubac.

    ОдговориИзбриши
  2. Скинуо и погледао Буквар. Свака част и честитке ауторима.
    Оно што сам одмах приметио то је тираж од 5 примерака. То још никад нисам видео ни на једној књизи. То није довољно ни за библиотеке.
    Похвале за сајт. Освежавајуће изгледа.
    Динко

    ОдговориИзбриши
  3. Baš mi sad javljaju da su gotovi EKK kalendari, dvije vrste, majice s kragnom, hemijske olovke (i još ponešto). Ne smije EKK da zaostaje za EKB :)

    ОдговориИзбриши
  4. Ima li šanse da jedan komplet (kalendar, majica, hemijska olovka i još nešto) stigne u Makedoniju na moju adresu? Pre neki dan mi bio rođendan, za neki dan dolazi imendan, pa valjda sam zaslužio poklon.

    ОдговориИзбриши
  5. Nikola, nisam planirao da kalendare šaljem u inostranstvo, a majice su novi dresovi (ljepši i kvalitetniji) za članove takmičarskih ekipa.Valjda će biti prilike da ih takmičari EKK obuku u dogledno vrijeme.

    ОдговориИзбриши
  6. "Enigmatski bukvar" smješten u vitrinu u kojoj stoje važne knjige.

    ОдговориИзбриши
  7. Poštovani,
    Hvala na čestikama. Bio je kratak rok za izradu bukvara. I pored svega, mi smo zadovoljni. Tiraž malo bini. Tercija kao izdavač dala je CIP i mimo ovih brojeva, ispunila je obavezu prema NB Srbije.
    Pozdrav,

    ОдговориИзбриши