петак, 2. септембар 2022.

VANJA ŠAMPION


Bravo!
 

21 коментар:

  1. Priznajem da nisam gledao ni jednu emisiju (kvizove nikada ne gledam), ali se je moglo putem ovog blog pratiti napredovanje našeg šampiona.
    Veliki uspeh, i njegov lično i kluba, i ovom prilikom mu čestitam. Bravo, šampione!

    ОдговориИзбриши
  2. Čestitam! Gledao sam obadva meča! Skoro da je bilo neizvjesno.

    ОдговориИзбриши
  3. Čestitam Vanja! Nisi baš morao da nam tako iskidaš živce na kraju. :D

    ОдговориИзбриши
  4. Čestitam Vanji, upravo sam napreskok odgledao finalnu epizodu. Izgleda da je sve svoje adute pokazao ranije, koncem baš i nije ukrasio delo.

    Uzgred, Slagalica me kao TV format godinama iritira šablonerijom i šabanerijom. Mislim da već 100 godina nije bilo nikakvih inovacija, ako izuzmemo prodor neukusa i obesmišljavanje samog pojma opšta kultura. Dobro je što bar u finalnoj emisiji nije bilo momenata sa "bugarskom estetikom", tipa "povežite folk pevačice sa njihovim manje poznatim pesmama".

    ОдговориИзбриши
  5. Vanja je bio DALEKO NAJBOLJI učesnik ovog ciklusa. Mislim da je imao manje od 5% kikseva. Šampion.

    ОдговориИзбриши

  6. Anagramni osvrt - čestitka

    E, OVA MAŠTANJA
    može da ima samo
    TOMAŠEV VANJA!

    Čestitamo!

    Šarići

    ОдговориИзбриши
  7. Čestitam skromnom Vanji (bar na TV tako izgleda) na odličnom nastupu na svih 9 emisija i osvojenu titulu ŠAMPIONA 153. ciklusa kviza
    ,, Slagalica".
    Za nas neupućene, dali je zaslužena nagrada isplaćena odmah nakon snimanje finalnih emisija, ili u dogovoru stoji 40- 60 dana nakon emitiranja kviza?.Ovo pitam jer kroz 30- godišnju istoriju kvizova, znalo je i da se ne dodeli glavna nagrada nekog drugog kviza.

    ОдговориИзбриши
  8. Moja iskustva iz davnih godina - od Slagalice su pare stigle u skladu sa ugovorom (60 dana od emitovanja) a od "Visokog namona" 6-7 mjeseci nakon ugovorenog datuma, i to tek kada sam OZBILJNO zaprijetio da ću ih "dati u novine" (Obećah im da ću ih "opjevati" u skandinavci u TV Reviji koju sam tada radio).

    ОдговориИзбриши
  9. Tek se sada vidi kolika je šteta što Vanja nije mogao da ide u Nevesinje na Olimpijski kviz.

    ОдговориИзбриши
  10. Andone, Vanja mi je prepričao događaj s ovim velikim "čekom" s kojim se slikao, pa ako bude voljan možda to ispriča svima :)

    ОдговориИзбриши
  11. Čestitke Vanji! U poslednje vreme retko gledam "Slagalicu", ali sam sve Vanjine emisije odgledao "uživo".
    Moje iskustvo sa naplatom nagrada je više nego dobro: nisu mi ostali dužni ni za jednu od 53 pojedinačne emisije u kojima sam nastupio. Primer iz 47. ciklusa: moje ćerke su se brčkale u Tunisu (jedna od nagrada) dok su na RTS-u prikazivane emisije u kojima sam se borio za treće mesto. Najviše natezanja je bilo oko naplate honorara za moje zadatke pripremljene za nekoliko ciklusa u kojima se nisam takmičio - čekao sam godinu dana, ali je na kraju isplaćena svota bila oho-ho!

    ОдговориИзбриши
  12. Pretpostavljam da će biti isplaćeno u ugovorenom roku. A što se tiče čeka, to je jedan te isti ček sa kojim se svi pobednici slikaju.

    ОдговориИзбриши